fbpx
Uutiset

Teemu Narvi heitti komeita kaaria Peltosaaressa

Teemu Narvi heitti tasaista sarjaa 15-vuotiaiden poikien keihäskilpailussa Riihimäen Häme Junior Gamesissa sunnuntaina.

Nuoren heittäjän kaikki kiskaisut kantoivat Peltosaaren urheilupuistossa yli 60 metriä ja paras heitto 66,38.

Kankaanpään seudun Leiskun urheilijalla on hallussaan myös ikäluokkansa kauden kotimainen kärkitulos. Kesäkuussa heitetty kaari kantoi komeat 70,34.

Kesäkuun jälkeen Narvi on joutunut pitämään kilpailutaukoa kylkivaivojen takia.

– Pitkän tauon jälkeen ihan peruskilpailu. Pieniä tekniikkaongelmia oli, mutta muuten ihan hyvä. Kylki on ollut kipeänä, mutta nyt pystyin onneksi heittämään ilman minkäänlaista kipua, Narvi kertoi.

Hän tähtää tällä kaudella vielä 14–15-vuotiaiden SM-kisoihin, jotka järjestetään Oulussa. Kauden toinen päätavoite oli keihäskarnevaali Pihtiputaalla.

Lähialueiden urheilijatkin pärjäsivät kisoissa hienosti.

9-vuotiaiden poikien pituuskisan voitti Riihimäen Kiskon Emil Ylipekkala tuloksella 3,61. Pituushypyn vasta tänä kesänä lajivalikoimaansa ottanut Emil oli ykkönen myös lempilajissaan 40 metrin juoksussa ajalla 6,74.

– Oli kiva kilpailla. Harmi tosin, kun kädet osuivat hypyissä ensimmäisenä maahan, niin ei tullut ihan parasta tulosta, Emil jutteli palkintojenjaon jälkeen.

Järjestäjäseura kahmi voittoja myös muissa sarjoissa. 9-vuotiaiden tyttöjen 40 metrillä Sanni-Veera Viertoja oli nopein ajalla 6,99. Tuhannella metrillä T11-sarjassa Emmi Hietanen vei voiton ajalla 3.38,61.

Vanessa Lindberg ponkaisi korkeimmalle 11-vuotiaiden tyttöjen korkeuskisassa tuloksella 128. Korkeudessa onnistui myös Sointu Salonen T13-sarjassa tuloksella 133.

Janakkalan Janan urheilijoista voitokkaita sunnuntaina olivat Akusti Ruokangas 9-vuotiaiden poikien keihäässä tuloksella 21,42 ja Sanni Kuparinen 15-vuotiaiden tyttöjen korkeudessa tuloksella 137.

Hämeenlinnan Tarmon Markus Ruokangas puolestaan pinkoi ykköseksi 60 metrillä P11-sarjassa ajalla 8,79. häsa

Asiasanat

Menot