Uutiset

Teemu Tamminen jatkaa Riihimäen Cocksissa

Vappua edeltävä perjantai oli riihimäkeläisille käsipallon ystäville ilon päivä. Hyvinkäällä toimivan keittiökaupan riihimäkeläinen Puustelli-kauppias Peter Lindholm kätteli Suomen parhaaksi rankatun käsipalloilijan Teemu Tammisen kanssa yhteistyösopimuksen. Sopimus takaa sen, että Tamminen pelaa seuraavat kaksi kautta Riihimäen Cocksissa.

Tammiselle jatkaminen Riihimäellä ei ollut itsestään selvä vaihtoehto.

– Kun olin maajoukkueen kanssa Romaniassa ja tein siellä yhdeksän maalia, tuli heti ottelun jälkeen yhteydenotto Romaniasta. Minulle luvattiin paljon, mutta onneksi tunnen paljon käsipalloväkeä. Cocksissa pelannut Andrei Buciumankin varoitti, että sikäläiset lupaavat paljon, mutta asiat eivät välttämättä suju luvatulla tavalla, Tamminen kertoo.

– Jos ei olisi perhettä, olisin voinut seikkailumielessä kokeilla, mutta nykytilanteessa on helpottavaa jatkaa kotikaupungissa, Tamminen hymyilee. ´

28-vuotias pelimies on ensi viikolla alkavien SM-finaalien ohella innostunut joukkueen tulevista vuosista. Uusi liettualainen valmentaja Gintaras Savukynas on Tammisen mukaan kiinnostava tuttavuus.

– Mies, joka on valmentanut Norjassa, ei voi olla huono. Uuden valmentajan lisäksi meille tulee muutama uusi pelaaja, Tamminen tietää.

– Omana tavoitteenani tietysti on kehittyä pelaajana, voittaa lisää suomenmestaruuksia ja hakea toista Baltian liigan voittoa, sekä menestystä EHF Cupissa. Tämä kausi oli siinä mielessä pettymys, että putosimme heti EHF:n ensimmäisellä kierroksella, Tamminen harmittelee. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic