Uutiset

Tekniset ongelmat eivät kaada NCC:n uskoa moottoritien kattamiseen

NCC ei vielä markkinoi aktiivisesti kauppapaikkoja moottoritien päältä Hämeenlinnassa. Kaupungin kanssa on sovittu, että varsinainen markkinointi alkaa, kun kaavoitustyö on käynnistetty ja on kaupungin virka- luottamuskoneiston käsittelyssä.

– Olemme haarukoineet eri toimialojen kiinnostusta moottoritien päälle tulevaan kauppakeskukseen. Muutaman markkinatutkimuksen perusteella olemme täysin vakuuttuneita, että kiinnostusta on niin yrityksillä kuin sijoittajillakin, NCC:n kauppapaikkajohtaja Petri Anttalainen vakuuttaa.

NCC:n hankekehityspäällikkö Jarkko Mäenpää muistuttaa, että koko moottoritien kattamisen lähtökohtana on ollut kahden kaupunginosan yhdistäminen ja Hämeenlinnan ydinkeskustan laajentaminen länteen.

– Korkeuserot eivät ole tulleet meille yllätyksenä, vaan ne ovat olleet koko ajan tiedossa. Nyt on vain ratkaistava niiden asettama haaste, Mäenpää kommentoi asemakaava-arkkitehti Päivi Salorannan pohdintoja mahdollisuudesta rakentaa kauppakeskus niin, ettei se kattaisi moottoritietä. (HäSa)

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic