Uutiset

Tervakosken Moottorikerhon trialisteja PM-kilpailuissa

Viikonloppuna ajettiin Ruotsin Kinnassa trialin pohjoismaidenmestaruudesta. Lauantaina oli henkilökohtainen kilpailu ja sunnuntaina joukkuekilpailu.

Tervakosken Moottorikerhosta nuorten luokkaan osallistuivat Leevi Paajanen ja Tomi Männikkö sekä yli 40-vuotiaisen luokkaan Janne ja Jörgen Nylund. Paajanen ja Männikkö edustivat nuorten maajoukkuetta ja Nylundin veljekset ajoivat yli nelikymppisten maajoukkueessa.

Paajasen kilpailuun valmistautumista vaikeutti sormivamma, jonka vuoksi edellisen viikonlopun SM-kilpailu jäi väliin. Sormi parantui ajokuntoon juuri ennen Ruotsiin lähtöä. Vajavaisesta viimeistelystä huolimatta ajaminen sujui hyvin, sijoitus nuorten luokassa oli yhdestoista. Männikön sijoitus samassa luokassa oli seitsemästoista. Luokkaan osallistui 29 kuskia.

Jörgen Nylundin sijoitus yli 40-vuotiaiden luokassa oli seitsemästoista. Pikkuveli Janne Nylund oli yhdeksästoista. Eliitissä Hämeen Moottorikerhon Timo Myöhänen otti PM-pronssia.

Sunnuntaina nuorten maajoukkue ajoi sateen liukastamilla jaksoilla kolmanneksi Norjan voittaessa ja Ruotsin napattua hopeaa. Yli 40-vuotiaiden luokassa Suomen joukkue jäi neljänneksi Ruotsin voittaessa ylivoimaisesti.

Tervakosken Moottorikerholaisia oli myös taustajoukossa Harri Oittisen toimiessa nuorten joukkueenjohtajana ja Kari Paajasen ollessa joukkueen huoltajana. (HäSa)

Asiasanat

Menot