fbpx
Uutiset

Tervakosken Urheiluautoilijat panostaa täysipainoiseen ralliin

Tervakosken Urheiluautoilijat ry juhlistaa 40-vuotista taivaltaan järjestämällä syyskuun 3. päivä juhlarallinaan Black Rocket -rallin. Ralli on saanut kunnian olla osa vanhaa, mutta uudella nimellä ajettavaa F-rallisarjaa. Sarja on nimenmuutoksesta huolimatta edelleen yksi kovimmista ja suosituimmista kilpasarjoista Suomessa.

Kesätauon jälkeen sarjan viidenteen osakilpailuun Tervakosken UA odottaa taas yli 200 osallistujaparia. Paikkakunta tullee saamaan piristävää säpinää ja runsaasti yleisöä itse kisailijoiden ja heidän huoltojoukkojensa lisäksi elävöittämään kylää ja lähiseutuja syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Kilpailunjohtaja Jarno Kääpä ja ratamestari Matias Weck, apunaan toimiva ja pätevä järjestelytoimikunta, lupaavat kilpailijoille sekä yleisölle täysipainoisen, kuusi erikoiskoetta sisältävän rallitapahtuman Etelä-Hämeen tunnetusti vaativilla ralliteillä. TerUA toivoo, että kisan uudet erikoiskokeet ja uudentyyppinen kisakeskus kohtaavat rallikansan positiivisella tavalla. Kisakeskus on tällä kertaa tuotu seuran kotipaikalle eli Tervakoskelle ja siellä kaikkien tunteman Puuhamaan alueelle.

Tilanne sarjan pisteissä on kärjen osalta neljän osakilpailun jälkeen seuraava: Lopen Tero Salminen johtaa 115 pisteellä, toisena on edellisen osakilpailun voittanut Salon UA:n Markus Hellström 86 pisteellä, ja kolmantena Timo Ruoppa Luumäeltä, jolla on vain kaksi pistettä vähemmän.

Asiasanat

Menot