fbpx
Uutiset

Tervakoski saa kesäteatterin

Tervakoskella toimiva Napialan työväen näyttämö aloittaa ensi vuonna kesäteatteritoiminnan. Teatteri on tehnyt sopimuksen Napialan vanhan koulun omistajien kanssa kesäteatterin esityksistä koulun pihalla.

Napialan työväen näyttämö ei ole tehnyt kesäteatteria vuosikymmeniin. Näyttämön puheenjohtaja Pekka Tamminen kertoo valmistelujen olevan hyvällä mallilla, ja teatterintekijät ovat kesäteatterista innoissaan.


Näyttämölava valmiina

Napialan koulun nykyiset omistajat toteavat, että jo heidän vanhemmillaan oli ajatuksena kesäteatterin saaminen idylliselle pihamaalle. Koulun viereisellä rinteellä on valmiina näyttämölava ja katsomo, joista saadaan pienellä rakentamisella hyvät puitteet teatterille.

Kesäteatterin esitykset ajoittuvat kesäkuun alkuun. Esitettävän näytelmän käsikirjoituksia on tutkittu, mutta näytelmää ei ole vielä valittu.

Napialan työväen näyttämö harjoittelee parhaillaan ensi talven näytelmäänsä Pikku vampyyri Sanna Saarelan ohjauksessa. Koko perheelle suunnattu näytelmä tulee esitettäväksi helmikuussa Tervakosken Seuratalolla. (HäSa)

Menot