Uutiset

Tietopakettti parissa tunnissa ilmaston tulevaisuudesta

Taide- ja ympäristökasvatushanke Operaatio Sammaleinen järjestää tilaisuuden, jossa pohditaan Hämeen ilmaston tulevaisuutta.

Tilaisuus järjestetään tiistaina 19.4. klo 16-18 Hämeenlinnan opettajankoulutuslaitoksen auditoriossa.

Tilaisuudessa tarjotaan repullinen tietoa ja elämyksiä opettajaksi ja varhaiskasvattajaksi opiskeleville, opettajille, varhaiskasvattajille, vanhemmille ja kaikille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville.

Ympäristötutkimuksen professori Lauri Arvola kertoo ilmaston muutoksista paikallisessa ympäristössämme. Muusikot Petri Keinonen ja Kati Kotilainen esittävät Operaatio Sammaleisen lastenpajoihin tehtyjä sekä Kantelettaren luontorunoihin sävellettyjä lauluja.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Osallistujat voivat lähettää etukäteen kysymyksiä tulevaisuuden lähiluonnosta ja ilmastonmuutoksesta sähköpostitse: info@operaatiosammaleinen.fi

Taide- ja ympäristökasvatushanke Operaatio Sammaleinen (taiteilijat yhdessä OKL:n ja Arxin kanssa) tukee kasvatustyötä konkreettisella ja paikalliseen ympäristöön liittyvällä tietopaketilla siitä, minkälainen elinympäristöstämme on tulossa. (HäSa)