Uutiset

Tiikerit juhli ansaitusti miesten loppuottelussa

Miesten lentopallon Suomen cupin voittopokaali matkasi toisen kerran peräkkäin Kokkolan Tiikereille. Tiikerit oli Elenia-areenan loppuottelussa vastustajaansa sastamalalaista VaLePaa parempi ja ansaitsi mestaruutensa. Kokkolalaisten voittolukemat olivat 3–1 (25–20, 22–25, 25–10, 25–21).

– Onnistuimme joukkueena paremmin kuin vastustaja. Hietasen Matti painoi yleispelaajaksi aika kovilla tehoilla koko ajan. Hän ottaa kuitenkin isoa vastuuta myös vastaanotossa, kehui Tiikereille eniten pisteitä paukuttanut maajoukkuepelaaja Olli-Pekka Ojansivu.

Ojansivun mielestä Tiikerit oli loppuottelussa tuoreempi joukkue.

– VaLePa pelasi välierässä Hurrikaania vastaan kovatasoisen pelin. Pojilla varmaan painoi jaloissa vähän enemmän kuin meillä, hän arveli.

Omaan peliinsä 22 (+16) pistettä tehnyt hakkuri oli ihan tyytyväinen.

– Alku oli sellaista tussuttelua, mutta sen jälkeen peli lähti kulkemaan paremmin. Aloin saada myös passia enemmän, jolloin pääsin peliin paremmin mukaan. Ihan ok-peli, uskaltaa tämän jälkeen kotiin takaisin mennä, Ojansivu veisteli.

Pollock myönsi vastustajan paremmuuden

VaLePalle neljä torjuntapistettä napsinut keskipelaaja Matthew Pollock ei pelin jälkeen selitellyt.

– He olivat meitä parempia, niin se vain meni. Tiikerit oli mainioita syöttäjiä, emmekä pystyneet tekemään pisteitä tarvittavilla hetkillä. Luotan kuitenkin siihen, että olemme ensi kerralla parempia, Pollock rupatteli.

Joukkueet lähtivät kolmanteen erään tasatilanteessa 1–1. Tiikerit vei kolmannen erän mennen tullen, mutta neljäs erä oli tasaisempi.

– Olen ylpeä siitä, että tulimme neljänteen erään vahvasti vaikean kolmannen erän jälkeen. Se oli ihan hyvä merkki joukkueesta, Pollock muistutti.

Asiasanat