Uutiset

Timo Saarinen ResUl:n mestari

Valkeakosken reserviupseerikerhoa edustava entinen maajoukkuetason suunnistaja Timo Saarinen onnistui myös ammunnassa kohtuullisesti ja vei nimiinsä Reserviläisurheiluliiton mestaruuden ampumasuunnistuksessa Parolannummella. Ero hopeamies Jan Donneriin oli yli kaksi minuuttia molempien ammuttua saman verran sakkoja. Pronssin sai joutsenolainen Teppo Pellinen, joka oli suunnistusosuuden nopein, mutta ammunta ei tällä kertaa onnistunut.

– Taisin paremman suunnistuksen lisäksi ampuakin hieman Jania nopeammin. Seuraava lajin kisa on Kauhajoella ja siellä ratkotaan jo paikkoja MM-joukkueeseen, Saarinen sanaili tavoitteestaan.

Suunnistusosuus Parolannummen helpoissa maastoissa oli runsaat viisi kilometriä ja sekä makuulta että pystystä ammuttiin kahdesti.

Naisten parhaaksi onnistui Nina Viklund ammuttuaan erinomaisesti vain neljä sakkominuuttia. Suunnistuksessa yli neljä minuuttia vauhdikkaampi oli Johanna von Frenckell, mutta yksitoista sakkominuuttia pudottivat hänet hopealle. Johanna Venesmäki otti pronssin. Etelä-Hämeen piirille kullan toivat riihimäkeläinen Mauri Särssi (H65) ja valkeakoskelainen Reijo Haaja (H70).

Järjestelyt hoiti moitteitta Hattulan-Tyrvännön reserviläiset yhdessä Tarmon suunnistusjaoston kanssa. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic