Uutiset

Toisen erän maalit riittivät Steelersille

Hämeenlinnalainen Steelers nappasi torstaina viidennen peräkkäisen voittonsa salibandyn Divarissa. Steelers oli tehokas vieraissa Kirkkonummen Rangersia vastaan toisessa erässä, jonka aikana se teki kaikki kuusi maaliaan. Sarjapisteet matkasivat Hämeenlinnaan lopulta numeroin 6-2 (0-1, 6-0, 0-1).

Ottelun avauserä oli hämeenlinnalaisille hankala. Sarjajumbo ja vain kuusi pistettä kauden aikana saalistanut Rangers meni johtoon Erik Heleniuksen maalilla.

-Ensimmäisessä erässä toteutui vähän se kauhuskenaario, jota osasimme pelätä eli vastustajan sarjasijoitus vaikutti. Se paistoi tekemisessä. Kuskasimme palloa ja erä oli kaiken kaikkiaan huono, sanoi Steelersin valmentaja Mikko Koivistoinen.

Toisessa erässä Steelers mätti maaleja. Kaksi kertaa Rangersin verkkoa heilutti Aleksanteri Ihalainen ja kerran maalinteossa onnistuivat Jussi Korhonen (1+1), Roope Vainio (1+1), Timo Kankaanpää ja Jarno Mäkinen. Viime ajat huipputehokkaana pelannut Iiro Nurminen syötti kaksi maalia ja yhden syöttöpisteen kirjauttivat tililleen Miiro Maunula ja Ville Neitola.

-Toiseen erään päätimme kiristää ja alkaa pelata peliä oikeasti. Annoimme miespaineet kunnolla ja syöttöpeli toimi yksinkertaisena. Tuloksena oli tosi hyvä erä. 6-0-lukemat ehkä vähän mairitteli, mutta teimme hyvällä viimeistelyprosentilla maalit, Koivistoinen kertasi.

Kolmannessa erässä Rangers kavensi Tapio Sarkkisen maalilla. Steelers istui paljon jäähyllä, mutta Rangers ei silti saanut kunnon loppukiriä aikaan.

-Heidän ylivoimansa oli sen verran huonoa, että ehkä sekin tuhosi takaa-ajoa. Meillä oli alivoimalla paremmat maalipaikat, Koivistoinen kertoi.

Steelers jatkaa pelejään sunnuntaina Iittala-hallissa oululaista OLS:a vastaan. (HäSa)