Uutiset

Toivaalantien rallikiista ratkaistiin

Toivaalantiellä Tuuloksessa kytenyt rallikiista on ratkaistu. Hämeen Sanomat kertoi lauantain lehdessä, että hevostilaa tien varrella pitävät Jari ja Sirpa Eerola eivät tahtoneet rallin alkavan oman pihapiirinsä nurkilta. Eerolat myös kokivat, ettei heitä oltu kuultu asiassa.

Rallin kilpailunjohtaja Maarit Rajamäki-Kivi kertoo, että asiasta saatiin sopu aikaan jo torstaina. Itse tapaamisesta taas oli sovittu jo tiistaina.

-Erikoiskokeen lähtöpaikka on samassa paikassa kuin aiemminkin, se ei missään vaiheessa ole ollutkaan Eerolan talon kohdalla. Heidän talonsa kohdalla ollutta ennakko-AT:tä sen sijaan on nyt siirretty muutama metri eteenpäin, jotta hevoset saavat olla rauhassa, Rajamäki-Kivi kertoi lauantaina.

Ennakko-AT on alue, jolle kilpailija tulee odottamaan erikoiskokeen lähtöpaikalle siirtymistä. Ennakko-AT:llä ei ajeta kilpaa.

Jari Eerola sanoo, että kilpailun järjestäjät ovat olleet Eeroloihin yhteydessä sen jälkeen, kun juttua ryhdyttiin tekemään.

-Asiassa on saatu kompromissiratkaisu, pitkin hampain on suostuttu niiden ehdotukseen.

TeijoTalot-ralli ajetaan Tuuloksessa 26.2. Rallin järjestää Lammin Urheiluautoilijat yhteistyössä Tuuloksessa toimivan Teijo-Talot Häme oy:n kanssa. (HäSa)