Uutiset

Tokiolaismiehen haaremi herättää ihmetystä

Japanissa kummastellaan 57-vuotiasta tokiolaismiestä ja hänen taikavoimaansa. Ukkeli asustelee kymmenen häntä huomattavasti nuoremman naisen kanssa. Naiset tokiolainen kertoo lumonneensa loitsulla, jonka hän on napannut näkemästään unesta.

Tokiolaismiehen haaremi putkahti päivänvaloon hiljattain, kun hän yritti loitsuta tarhaansa yhden naisen lisää. Tällä kertaa loitsu ei tehonnut. Tästä närkästyneenä loitsuveijari oli uhannut naista monen sortin kostotoimenpiteillä.

– Minä näin unen, jossa kerrottiin viehättävyyteni lisääntyvän loitsun myötä, mies oli ennen suuttumistaan runoillut naiselle.
Miehen haaremin selittää tiukka putki avioliittoja ja -eroja, jotka eivät olleet johtaneet naisten muuttoon pois miehen luota. Niinpä miehellä oli kotonaan vino pino naisia, joilla kaikilla on edelleen hänen sukunimensä.

STT

Kanadan kaveri varasti vaaliuurnan

Kanadassa vaikuttaa mies, jolle vaaliprotestiksi ei riitä kirkkoveneen piirtäminen tai hätäinen Aku Ankan nimen huitaiseminen äänestyslappuun.

Mies, 56, rynnisti äänestyspaikalle Nova Scotiassa maanantaina Kanadan parlamenttivaalien ollessa kuumimmillaan. Mutta hän ei jäänyt muiden tavoin jonottamaan vuoroaan, vaan sieppasi vaaliuurnan kainaloonsa.

Tämän jälkeen kansalaisaktivisti raahasi vaaliuurnan ulos kadulle, ajoi kuorma-autolla sen yli ja pakeni paikalta.
Vaikka vaaliuurna oli kuorma-autokäsittelyn jälkeen näyttänyt lähinnä pannukakulta, vaalivirkailijat saivat kaikki äänestyslaput talteen.

Miehen pakomatka loppui lyhyeen. Poliisit saivat hänet kiinni jo parin minuutin takaa-ajon jälkeen.

Poliisi ei vielä ole suostunut kertomaan, onko kyseessä sama mies, joka vuoden 2000 parlamenttivaalien aikana kävi nappaamassa äänestyspaikalta vaaliuurnan ja heitti sen jokeen.

STT

Village Peoplen poliisi lähtee lusimaan

Veikeässä Village People -yhtyeessä poliisin roolissa ollut Victor Willis joutuu vankilaan. Intiaanin, rakennusmiehen, lehmipojun ja ties keiden keskellä estradilla virkavallan edustajana poukkoillut Willis saa rangaistuksensa huume- ja ampuma-aserikoksista.

Willisin rötökset eivät vielä olisi riittäneet kuin 16 kuukauden pituiseen tuomioon. Mutta kun VP-poliisi on ollut neljä kuukautta omilla teillään ja jättänyt kahdesti saapumatta oikeuden eteen, tuleva tuomio on ehtinyt pidentyä jo yli kolmen vuoden mittaiseksi.

1970-luvun lopussa Village Peoplen riveistä livennyt Victor Willis, 54, pidätettiin heinäkuussa. Vapaalle jalalle hänet päästettiin 80 000 euron takuusummaa vastaan.

STT

Päivän lehti

20.10.2020

Fingerpori

comic