Uutiset

Tolvanat pysykööt poissa Ahvenistolta

Ahveniston uimaranta on yksi kaupunkimme hienoimpia virkistysalueita ja toivottavasti myös sellaisena pysyy. Kuitenkin joukossamme on yksilöitä, jotka saisivat pysyä alueelta poissa .

Yksi ryhmä on nämä iänikuiset tolvanat, jotka eivät ymmärrä liikennemerkkejä. Kahvion suuntaan on merkki, joka kieltää moottoriajoneuvolla ajon merkin ohitse.

Jotkut pitävät oikeutenaan ajaa melkein pukukoppiin asti autolla. Nämä häiriköt eivät tajua, että hätätilanteessa ne voivat estää hälytysajoneuvojen pääsyn perille. Poliisi voisi joskus poiketa jakamaan maksulappuja asianomaisille.

Toinen ryhmä on tupakanpolttajat, joiden itsestäänselvinä pitämiinsä oikeuksiin haluaisin puuttua. Nimittäin tupakantumppien heittelyyn. Ei ole ollenkaan hauskaa mennä pikkulasten kanssa upealle rantahietikolle, joka on sotkettu natsoilla. Yrittäkää sen verran ryhdistäytyä, että edes uimarannat pysyisivät siisteinä.

Vaarallisimmat tyypit ovat kuitenkin pojanklopit, jotka pitävät itseään kovina jätkinä, kun tulevat rannalle näyttämään kansalle, että ”mulla on perkele oma kaljapullo”. Se jätetään rantahiekan sisään odottamaan jonkun loukkaantumista. Puuttukaa ihmiset heti tällaisiin tapauksiin kun sellaisen näette.

Mitenkähän hyvin jälkensä korjasivat neljä Parolan varusmiestä viime viikolla? Ainakin kaljaa oli niin paljon mukana, etteivät taskut riittäneet tyhjien pullojen tuomiseen altaan päätyrinteestä pois.

Lopettakaa rannan roskaaminen ja antakaa kaikkien nauttia upeasta uimapaikasta.

Havoc

Päivän lehti

6.7.2020