Uutiset

Toni Ojalasta Vihdin ykköspelinjohtaja

Hattulalainen Toni Ojala on solminut Vihdin Pallon naisten superpesisjoukkueen kanssa sopimuksen, jonka myötä hän nousee ensi kaudelle ykköspelinjohtajaksi.

Kuluneella kaudella Vihdin peliä johti Markus Meriläinen ja Ojala tuli vuodenvaihteessa kakkospelinjohtajaksi. Vipattaret oli runkosarjassa kahdeksas ja eteni pudotuspeleihin, mutta tie katkesi puolivälieriin.

– Kulunut kausi oli meiltä melkoista vuoristorataa. Hyvän ja huonon päivän ero oli aivan liian suuri, Ojala muistelee.

Ennen Vihdin pestiään Ojala oli Hämeenlinnan Paukussa pelinjohtajana kaudesta 1998 lähtien.

Kuluneella kaudella hän oli edelleen mukana Jana-Paukun C-tyttöjen valmennuksessa ja pelinjohdossa. Paras saavutus on Paukun B-poikien viides sija SM-sarjassa.

– Johdin Paukun poikajoukkueita kymmenen vuotta ja kaudesta 2009 alkaen naisjoukkuettamme suomensarjassa ja ykköspesiksessä, Ojala kertoo.

– Suuri kiitos kuuluu Hämeenlinnan Paukulle ja kaikille niille pelaajille ja seuraihmisille, joiden kanssa olen saanut tehdä yhteistyötä. Ilman heitä olisin tuskin koskaan saanut tätä tilaisuutta.

Pelaajaurallaan Ojala edusti superpesistasolla Alajärven Ankkureita ja sen jälkeen hän pelasi ykköspesistä ja suomensarjaa Riihimäellä ja Vihdissä sekä Hämeenlinnan Paukussa ja Lammin Lujassa.

Vihdin Pallon naisjoukkueen ensi kauden pelaajaneuvottelut ovat menossa.

– Nyt eletään ratkaisevia hetkiä. Joukkue muuttuu tulevalle kaudelle jonkin verran. Haluan antaa panokseni siihen, että meillä on ensi kaudella kilpailukykyinen ryhmä, Ojala tuumaa. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

21.1.2020