fbpx
Uutiset

Töpseli pois seinästä ja pian taas toimii

Nimimerkki Antenni-Antti oli olevinaan fiksu, kun mollasi NörttiWaarin kokemukset digiboxista.

Sisareni asuu haja-asutusalueella Forssan seudulla. Heidän tv-kuvansa laatu alkoi heiketä ja päätyivät johtopäätökseen, että olisi ehkä syytä uusia antenni. Paikallisesta alan liikkeestä tulikin sitten alan mies ja vaihtoi kaikki antennit ja systeemit ja sai myytyä heille kaksi diboxia.

Lankomieheni on teknisistä töistä eläkkeellä ja seurasi toimitusta silmä kovana ja toimi ohjeiden mukaisesti. Ja maksoi myös suuren laskun. Nyt reilun puolen vuoden kokemuksella, voin kertoa, että hirveätä ähellystä on ollut boxien toiminnan kanssa taistelu.

Naurettaviakin asioita olen tässä kuunnellut: jos vetää töpselin pois seinästä, ja laittaa uudelleen, niin sitten boxi ykskaks päättääkin taas toimia. Heillä on myös noin 10 vuotta vanha omakotitalo, joten ei sähköjärjestelmissäkään pitäisi vikaa olla.

Itse asun kaapelikiinteistössä kaupunkialueella, joten toivon, että vuodessa saadaan valtavaa kehitystä aikaan, eli yksinkertaisesti toimivia boxeja ja laitteita, muuten taidan tyytyä pelkästään nettiin ja sanomalehtiin ja radioon.

Antenni-Antit viisauksineen voisivat nyt panna hihat heilumaan, jos osaavat. Muuten kannattaa ostaa halpakaupasta halvin mahdollinen boxi, toimii näet yhtä “hyvin” kuin kalliitkin.

Netti-Leena

Hämeenlinna

Menot