fbpx
Uutiset

Tornin koulu saa vihdoin uudet tilat

Kanta-Hämeen keskussairaalan nuorisopsykiatrian osastojen potilaille tarkoitettu ns. Tornin koulu pääsee aloittamaan uuden lukuvuoden täysin uusissa tiloissa.

Ahveniston sairaalarakennuksessa toimineelle yläkoululle on suunniteltu uusia tiloja jo vuosia, mutta päätös uuden koulurakennuksen tilaamisesta Teijo-Talot Häme oy:ltä tehtiin lopullisesti viime joulukuussa.

Nuorisopsykiatrian osaston ylilääkäri Tiina Tuominen on erittäin tyytyväinen siihen, että uudet tilat saadaan lopultakin käyttöön: koulun käyminen on tärkeä osa osastolla hoidossa olevan nuoren arkea.

Tuominen uskoo, että muutto uuteen koulurakennukseen tuo opetukseen joustavuutta. Tähän asti nuorisopsykiatrian kaksi osastoa ovat muodostaneet omat opetusryhmänsä, jotka ovat toimineet eri tiloissa.

-Toinen on viikko-osasto, jossa nuoret ovat viikonloput kotona ja toinen sitten ympärivuorokautisesti täällä oleville. Jatkossa opetusryhmiä voidaan jaotella paremmin ikäluokan ja myös aineiden mukaan, mikä tuo lisää mahdollisuuksia. (HäSa)

Lue aiheesta lisää perjantain Hämeen Sanomista.

Menot