Uutiset

TPS kellisti Steelersin

Turun Palloseura jätti hämeenlinnalaisen Steelersin pisteittä torstaina Turussa pelatussa salibandyliigan ottelussa.

Peliä hallinneen TPS:n voittolukemat olivat 7–4 (2–1, 3–2, 2–1).

Steelers sinnitteli kaksi erää TPS:n kintereillä. Kolmannen erän ensimmäisellä puoliskolla turkulaiset karkasivat neljän maalin päähän ja ottelu alkoi olla taputeltu.

Kotijoukkueen tehomiehinä häärivät kolme maalia iskenyt Joonas Koskinen ja saldokseen 2+1 saanut Eero Jalo. Jani Hyytiäinen ja Jaakko Hautamäki onnistuivat myös maalinteossa. TPS:n maalia vartioinut Pyry Luukkonen pääsi yhdeksällä torjunnalla.

Iiro Nurminen tälläsi Steelersille kaksi maalia ja ansaitsi lisäksi myös syöttöpinnan. Nico Jonaesonin saldo oli tällä kertaa 1+1. Myös Aleksanteri Ihalainen onnistui maalinteossa. Daniel Megyaszai alusti kaksi hämeenlinnalaisten maalia. Syöttöpinnan makuun pääsi myös Lauri Viitala. Tomi Aaltonen torjui Steelersin maalin suulla 27 laukausta.

Steelersin päävalmentaja Jussi Sihvonen näki ratkaisun kaksinkamppailuissa.

– Hyvin sinnittelimme mukana, mutta kaksinkamppailuissa olimme luvattoman heikkoja, hän sanoi.

Sihvosen mukaan Steelers pääsi maalipaikoille riittävän hyvin, vaikka vastustajan maalivahdin torjuntamäärä oli vähäinen.

– Vastustaja blokkasi vetojamme hyvin, Sihvonen kertoi.

Hän kehui myös oman joukkueensa maalivahtia Tomi Aaltosta.

– Veskariin emme tätä peliä missään nimessä hävinneet. Aaltonen oli hyvä. Myös Nurminen ja Jonaeson pelasivat pirteästi. Puolustuksessa A-juniori-ikäinen Olli Jaakonsaari oli vahva. Hän pärjäsi myös kaksinkamppailuissa, Sihvonen arvioi.

Steelers jatkaa miesten liigaa ensi viikon torstaina Elenia-areenassa. Silloin hämeenlinnalaiset saavat vastaansa kärjessä porskuttavan helsinkiläisen EräViikingit. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

26.11.2020

Fingerpori

comic