fbpx
Uutiset

Trackers hukkasi johtonsa

Hyvä johto taivaan tuuliin ja jatkoaikatappio.

FT Trackers koki hyvin kirvelevän tappion salibandyliigan toisessa karsintaottelussa Iittala-hallissa sunnuntaina.

Helsinkiläinen M-Team haki vierasvoiton luvuin 5-4 (2-4, 0-0, 2-0, 1-0) ja tasoitti ottelusarjan tilanteeksi 1-1. Otteluparista liigapaikan saavuttaa kolmella voitolla, joten kaikki on yhä auki.

Joukkueiden kolmas kohtaaminen on keskiviikkona Ruskeasuon hallissa. Neljäs ottelu pelataan varmuudella lauantaina Iittala-hallissa.

Tehokas ?avauserä

Trackers teki kaikki osumansa heti avauserässä. Timo Johansson (2+0), Iiro Nurminen (1+0) ja Matti Manninen (1+0) osuivat. Etenkin Mannisen tekemä neljäs maali syntyi näyttävän hyökkäyksen päätteeksi Mika Penttilän syötöstä. Trackers johti 4-2.

Minuutti ennen avauserän päätöstä Johansson pääsi yrittämään rankkarista viidettä maalia joukkueelleen, mutta M-Teamin maalivahti Petri Lesch torjui Johanssonin lirutusyrityksen rystyltä.

Trackers sai pyörittää ylivoimaa toisessa erässä viisi minuuttia, mutta tulosta ei tullut. Trackers oli vaikeuksissa jo toisen erän pari viimeistä minuuttia.

Trackers nukahti heti päätöserän alussa, sillä Lasse Lundström kavensi vain 32 sekunnin jälkeen.

M-Team tasoitti päätöserän neljännellä minuutilla, kun epävarmasti pelannut maalivahti Jarkko Saastamoinen torjui eteensä ja sen jälkeen Jami Sjöblom lirutti pallon sisään.

Trackersin päävalmentaja Jani Blad otti minuuttia myöhemmin aikalisän, mutta pelin suunta ei pahemmin kääntynyt. Tosin M-Teamin maalitehtailu tyrehtyi aikalisään.

Kuusi minuuttia ennen loppua Trackersin pakki Mikko Ruokolainen laukoi hyvän nousunsa päätteeksi, mutta Lesch oli tarkkana.

Johansson oli loistopaikka vain kaksi ja puoli minuuttia ennen loppua, mutta Lesch oli pallon tiellä.

M-Team ?lähellä ratkaisua

M-Team osui samantyyppisesti kuin Trackers lauantaina pelin viime hetkillä. Tuomariduo Petri Heikkilä ja Ari Lähteenmäki katsoi peliajan loppuneen, kun tulostaululla erä oli loppunut. Näin Trackers selvisi jatkoajalle.

M-Teamin Mikko Aro ratkaisi jatkoajalla puolentoista minuutin jälkeen kovin heppoisesti. Maalivahtien taistelussa Lesch kukisti Saastamoisen.

-Kolmannessa erässä vastustaja oli hyvä, mutta me olimme surkeita. Toisessa erässä meillä oli paikat ratkaista peli, sanoi Blad.

-Mielestäni tuomaristo ratkaisi oikein M-Teamin viime hetken osuman syntyneen liian myöhään. Saimme vielä lisämahdollisuuden, mutta jotenkin loppua ei ollut vaikea arvata, Blad jatkoi.

Sota jatkuu ?keskiviikkona

Trackersin puolustus petti sunnuntaina. Parhaiten puolustajista ryhtinsä säilytti Janne Salonen. Puolustuksen syöttöjen nopeus ja oikea-aikaisuus oli hukassa.

-Pelinopeudesta on puhuttu paljon. M-Team on kova vastus, mutta sota jatkuu heti keskiviikkona. Voittoa haemme Helsingistä. Me olemme pelanneet paremmin vieraskentällä, mutta pitää peliä parantaa, Blad sanoi.

Trackersin ykkösketjun Sami Saarinen loukkasi nivusensa ja joutui jättämään pelaamisen päätöserässä. Toivottavasti loukkaantuminen ei ollut pahempi. (HäSa)

Menot