fbpx
Uutiset

TT-Volley paransi peliään kotikentällään

Team Tawast Volleyn nuori joukkue parantaa esityksiään lentopallon naisten ykkössarjassa. Voittoon saakka joukkue ei kuitenkaan vielä lauantain kotiavauksessaan Kausalan Yritystä vastaan yltänyt, mutta meno oli jo todella lupaavaa. Kausala nappasi vauhdikkaassa ottelussa voiton erin 3–0 (25–15, 25–16. 25–18).

TT-Volley petrasi peliään sunnuntain Ylöjärven ottelusta selvästi. Vastaanotto, puolustus ja torjuntapeli olivat jo aika hyvässä kuosissa.

– Hyökkäyspelissä ja syötöissä sen sijaan meillä on vielä parannettavaa. Kokonaisuutena jo kuitenkin aika hyvä esitys kovaa Kausalan porukkaa vastaan. Meillä oli tänään nimittäin välillä kolmekin B-tyttöä kentällä, muistutti TT-Volleyn valmentaja Juha Siltanen.

Hämeenlinnalaisten parasta peliä esitti toinen yleispelaaja Elina Ylönen. Myös passari Reetta Pekkala jakeli palloja ennakkoluulottomasti.

– Toivottavasti tyttöjen kunto kestää sunnuntainakin, kun kohtaamme Mikkelin Passarit. Hieman nimittäin voivat paikat hapottaa kahden pelin viikonvaihteessa, valmentaja Siltanen arveli.

TT-Volleyn ja Passareiden ottelu alkaa Hämeenkaaressa kello 16. (HäSa)

Asiasanat

Menot