fbpx
Uutiset

TT-Volley sai oppitunnin

Liiganousua tavoitteleva tamperelainen Mesto ei viihtynyt kauan kentällä sunnuntaina Hämeenkaaressa pelatussa naisten ykkössarjan ottelussa. Joukkue nuiji nuoren TT-Volleyn joukkueen reilussa tunnissa mennen tullen erin 3–0 (25–7, 25–10, 25–16).

TT-Volley sain pelinsä rullaamaan edes jotenkin vasta päätöserässä. Kaksi ensimmäistä erää joukkueen peli oli ihan totista puurtamista.

– Kunnioitimmekin liikaa kovaa vastustajaamme. Kolmannessa erässä tyttöjen ilmeet alkoivat vasta kirkastua, ja saimme jo muutamia rohkeitakin suorituksia. Niitä tämä joukkue kaipaa nimittäin edelleen, muistutti TT-Volleyn valmentaja Juha Siltanen.

Voitosta voittoon jyränneen Meston pelaajaringissä on tällä kaudella peräti seitsemän pelaajaa, jolla on liigakokemusta. Sunnuntaina kentällä huseerasivat hakkuri Riikka Sammelvuo sekä yleispelaajat Jenni Tuovila ja Johanna Siuro. Kolmikosta Sammelvuo on edustanut hämeenlinnalaista liigajoukkuetta kaikkiaan kahdeksan kauden ajan. HPK:ssa hän pelasi viimeksi liigaa kaudella 2009–2010.

Meston riveihin Sammelvuo värväytyi viime kaudella kahden huilivuoden jälkeen.

– Välivuosien jälkeen lentopallo alkoi taas kiinnostaa, ja Meston kokoonpanoon pääsin takanani vain yhdet treenit. Tavoitteenamme oli nousta jo viime kaudella liigaan ja samalla kaavalla olemme matkassa tälläkin kaudella. Alkukausi on sujunut ihan hyvin, mutta tänään emme yltäneet lähellekään parastamme. Selvästi heikompaa vastustajaa vastaan on usein vaikea latautua. Pää ei vaan tahdo pysyä koossa ja tulee helppoja virheitä, Sammelvuo jutteli.

TT-Volley on pelannut ykkössarjassa viisi ottelua ja saldona on yhtä monta tappiota. Ensimmäistä erävoittoaankin joukkue jahtaa edelleen.

– Vastustajat ovat olleet ihan liian ylivoimaisia. En osaa edes sanoa, onko pelimme mennyt yhtään eteenpäin. Sen aika on vasta toisella kierroksella, kun pelimme hieman vapautuu, valmentaja Siltanen arveli.

TT-Volleyltä puuttui sunnuntain kokoonpanosta keskitorjujat Milja Heikkilä ja Sini Nousiainen. Heidän tilallaan urakoivat Taija Roisko ja Nea Joro.

– Onneksi meillä on reservissä lupaavat kakkostorjujatkin. Pelattavaa junioreillamme kyllä riittää, Siltanen nauroi.

TT-Volley pelaa seuraavan ottelunsa ensi sunnuntaina. Joukkue kohtaa tuolloin Huittisissa Vampulan Urheilijat. (HäSa)

Asiasanat

Menot