Uutiset

TT-Volleyn hyvä alkukääntyi tappioon

Hämeenlinnalaisen Team Tawast Volleyn vahva alku ei riittänyt loppuun saakka sunnuntaisessa lentopallon naisten ykkössarjan ottelussa Helsinki Volleytä vastaan. Kaksi ensimmäistä erää kauden parastaan esittänyt TT-Volley taipui lopulta erin 3-2 (21-25, 23-25, 25-20, 29-27, 15-12).

TT-Volley hyökkäsi ja puolusti hyvin ottelun alussa. Kolmattakin erää joukkue ennätti johtaa jo luvuin 6-0, ja tasaisessa neljännessä erässä hämeenlinnalaisilla oli jo ottelupallo.

-Kolmannessa erässä pehmenimme verkolla ja samalla hyökkäystehotkin katosivat. Neljännen erän ottelupalloa pääsimme iskemään hyvästä paikasta, mutta se ei vaan uponnut vastustajan kenttään, harmitteli TT-Volleyn valmentaja Jani Lehtonen.

TT-Volleylle tarjottiin voittoa myös päätöserässä. Joukkue kuitenkin kadotti jälleen otteen peliin ja 6-2-johto hupeni pikatahtia.

-Vastustaja sai putkeen yhdeksän pistettä, vaikka me emme edes pelanneet mitenkään huonosti. Kaveri vaan tuli selvästi kovemmalla vaihteella, Lehtonen myönsi.

TT-Volleyn parhaita olivat passari Minna Montola, libero Henna Juppo ja yleispelaaja Aino Linnamaa.

-Minna pyöritti peliämme hyvin, Henna nosteli ja puolusti todella koviakin palloja ja Aino onnistui verkolla ja puolustuspelissä, valmentaja Lehtonen kertoi. (HäSa)