Uutiset

TT-Volleyn miehet karsivat ykkössarjaan

Hämeenlinnalainen Team Tawast Volleyn miesten lentopallojoukkue pelaa tänä keväänä pääsystä ykkössarjaan. Joukkue sinetöi pääsynsä kakkossarjan kärkikaksikkojen välisiin karsintoihin kukistamalla sunnuntaina kotikentällään Hämeenkaaressa Kosken Kaiun puhtaasti erin 3–0 (25–23, 25–20, 25–15).

TT-Volleyllä on kuokittavinaan kakkossarjan ylempää jatkosarjaa vielä kahden ottelun verran. Joukkue kohtaa vasta maaliskuun alussa vierasottelussa Lempäälän Kisan ja kotikentällään Kuortaneen urheiluopiston miehistön.

Hämeenlinnalaiset nousivat sunnuntain voitollaan lohkonsa kärkeen. Kahden sakkiin sijoittuminen varmistui hyvissä ajoin, sillä Kuortaneen joukkue ei lähde pelaaman noususta ykkössarjaan.

– Karsinnoissa kohtaamme joukkueen Turun lohkosta. Niihin otteluihin meillä on nyt kyllä aikaa valmistautua, nauroi TT-Volleyn pelaajavalmentaja ja seuransa puheenjohtaja Ari Viitala.

Viitalalla oli hymy herkässä sunnuntaina, sillä mies kunnostautui myös kentällä. Kokenut lentopallojyrä oli vauhdissa etenkin hyökkäyspelissään.

– Koko joukkue onnistui tällä kertaa myös torjuntapelissä. Pelasimme ihan hyvin, sillä vastustaja ei ole mikään huono joukkue, mutta tällä kertaa ehkä vähän hengetön, Viitala kuvaili.

TT-Volley onnistui KoKan kaadossa vähäväkisellä ryhmällä. Viitalan lisäksi pallolle kyytiä antoivat Tomi Nieminen, Jukka Paakkola, Nico Nurmesniemi, Timo Mennala, Sami Stenius ja Jarno Kilpinen. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

3.6.2020