Uutiset

TT-Volleyn naisilta loppui puhti Raisiossa

Hämeenlinnalainen Team Tawast Volleyn naisten joukkue on jo siirtänyt katseensa joulutauon jälkeen käynnistyvään 1-sarjan alempaan jakosarjaan. Alkusarjan seitsemän joukkueen lohkossa kuudenneksi päätyvä TT-Volley hävisi lauantaina reissupelinsä Raision Urheilijoille puhtaasti erin 3–0 (25–19, 25–19, 25–12).

TT-Volley ei saanut peliään rullaamaan, vaikka joukkueen matkassa olivat HPK:n liigapelaajat Iida Paananen (passari) ja Salla Karhu (yleispelaaja). Molemmat pelasivat hyvän ottelun, mutta tällä kertaa TT-Volleyn perusremmi ei syttynyt taisteluun.

– Raisiolla oli pelissä panosta, ja se myös näkyi joukkueen otteissa. Ylempää jatkosarjapaikkaa kärkkyvä vastustaja hallitsi ottelua selvästi. Meillä puolestaan peli oli halutonta ja numerot olivat sen mukaiset. Omista pelaajista vain liberona pelannut Sanna Kotsalainen onnistui edes jollain lailla, kuvaili peliä TT-Volleyn valmentaja Sanna Heino.

TT-Volleyn parhaana palkittiin Iida Paananen. Joukkueen pistenikkarina kunnostautui Salla Karhu.

TT-Volley paketoi ykkössarjan alkulohkonsa sunnuntaina kotikentällään Hämeenkaaressa. Joukkue kohtaa kello 14 alkavassa ottelussa Kausalan Yrityksen. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic