Uutiset

TT-Volleyn peli lopahti jo avauserässä

Team Tawast -Volleyn naisten ykkössarjajoukkueen kausi on alkanut tahmeasti. Joukkue on pelannut kolme ottelua ja rasitteena on yhtä monta tappiota.

Sunnuntaina joukkue hävisi reissupelinsä Raision Urheilijoille melko tyrmäävästi erin 3–0 (25–20, 25–7, 25–12). Hämeenlinnalaiset aloittivat ottelun hyvin, mutta meno hyytyi täysin jo ennen avauserän puoltaväliä.

– Johdimme peliä jo 8–1, mutta sen jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue, eikä se ollut ikävä kyllä meidän joukkueemme, harmitteli TT-Volleyn valmentaja Jani Lehtonen.

TT-Volleyn kompuroi etenkin vastaanottopelissään.

– Jos se romahtaa ihan täysin, niin silloin on kyllä aika mahdoton voittaa peliä. Siinä lässähti sitten taas koko pelikin, Lehtonen myönsi.

Hämeenlinnalaisilla oli takanaan hyvin sujunut harjoitusviikko. Joukkue oli saanut myös uuden sveitsiläisen passarin, Elis Albertinin, joka vahvistaa joukkuetta merkittävästi.

– Elis tuli Hämeenlinnaan HPK:n Italian kontaktien kautta. Hän on ihan pirteä lisä joukkueeseemme, kunhan vain saamme henkisen kanttimme pitämään, valmentaja Lehtonen pohti.

TT-Volley pelaa seuraavan ottelunsa ensi sunnuntaina kello 14 Elenia-areenassa. Tuolloin joukkue kohtaa tamperelaisen Meston. (HäSa)

Asiasanat

Menot