fbpx
Uutiset

TT-Volleyn peli sujui kotiyleisön edessä

Team Tawast Volleyn naisten ykkösjoukkue esiintyi edukseen kotiyleisönsä edessä sunnuntaisessa lentopallon ykkössarjan ottelussa. Erien ratkaisevissa palloissa piirun verran tarkempi ollut TT-Volley kukisti Raision Urheilijat erin 3-0 (25-22, 25-23, 25-21).

Voitto oli TT-Volleylle mannaa, sillä kauden ensimmäisessä reissupelissään joukkue oli hävinnyt juuri RaisU:lle erin 3-2.

TT-Volleyn valmentaja Jani Lehtonen oli yhtä hymyä ottelun jälkeen.

-Tämä oli arvokas lohkomme keskikastin taistelun voitto. Raisio on toinen nousijajoukkue ja päävastustajiamme, iloitsi Lehtonen.

TT-Volley hyökkäsi ja puolusti terhakasti. Tällä kertaa peli pysyi koossa myös ottelun loppuun saakka kahden voittoerän jälkeen.

Hämeenlinnalaiset onnistuivat RaisU:n kaadossa koko joukkueen voimalla. Etenkin laidoilta rohkeasti hyökänneet Laura Sinkkonen ja Aino Linnamaa sekä libero Henna Juppo olivat vahvoja jokaisessa erässä.

-Unohtaa ei sovi ensimmäisen täyden ottelunsa pelannutta keskipelaajaamme Karoliina Silokangasta. Myös passarimme Minna Montola onnistui jälleen kerran.

-Erien alut olivat hieman tahmeita, mutta loppua kohden peli parani. Vastaanottokin toimi tänään hyvin, valmentaja Lehtonen muistutti. (HäSa)

Menot