Uutiset

TTV päätti kautensa tappioon Mestolle

Hämeenlinnalainen Team Tawast Volley oli 3-0-pakkovoiton edessä ennen viimeistä lentopallon naisten ykkössarjan otteluaan, jos se olisi halunnut kauttaan vielä jatkaa sarjan pudotuspeleissä. TTV:n viimeisen ottelun vastus tamperelainen Mesto oli kuitenkin kotonaan parempi erin 3-0 (25-15, 25-14, 25-11) ja jatkaa puolivälieriin Lahden Kimmottaria vastaan.

-Lähdemme ensimmäiseen erään ”kaikki tai ei mitään” -mentaliteetilla, koska meidän piti voittaa kaikki erät. Mesto oli kuitenkin hyvä. Ei meillä ollut tällä kertaa eväitä sen voittamiseen. Vähän meillä pallokin poltteli, vaikka paineita ei olisi pitänyt olla, mietti TTV:n valmentaja Jani Lehtonen taistelun päätyttyä.

Avauserän jälkeen Lehtonen antoi peliaikaa koko joukkueelleen.

TTV oli lopulta alemman loppusarjan lohkonsa viimeinen neljällä pisteellään. Sarjapaikka sillä kuitenkin on olemassa myös ensi kaudeksi.

-Kausi päättyi, ja olo on nyt vähän tyhjä. Näytimme että pystymme pärjäämään tässä sarjassa, mutta meille tuli liian paljon niukkoja tappioita sekä syksyllä että keväällä. Tämä tappio ei maailman eniten harmita. Kaudesta jäi vähän sellainen olo, ettemme pystyneet kuitenkaan ihan parastamme näyttämään, Lehtonen summasi.

TTV:n alemman loppusarjan lohkon kakkonen oli Kausalan Yritys ja kolmonen Raision Urheilijat. (HäSa)