fbpx
Uutiset

Tulpat korvissa ja laput silmillä?

Valtuutettu Heikki Kariston (kesk.) olisi luullut antavan meille tuuloslaisille vastauksia eikä kysymyksiä palvelujen väitetystä huonontumisesta.

Palvelujen rahoituksen järjestäminen pitkällä tähtäimellä lienee valtuutetulta myöskin unohtunut. Veroprosentti ei voi taivaaseen asti nousta ja mannaa tuskin taivaasta tulevaisuudessakaan sataa.

Lukutaitoisena kuntalaisena olen olettanut, ettei nyt edes päätetä liittymisestä Hämeenlinnaan vaan jatkoselvitysten tekemisestä mikä sisältää myös selvityksen palveluiden järjestämisestä tulevassa suurkunnassa.

Hämeen Sanomien 26.9. uutisoinnin mukaan jopa meidän kuntalaisetkin huolitaan lausumaan mielipiteemme tästä asiasta.

Aina on myöskin mahdollista, että palvelut voisivat olla paremminkin kuin nykyään, sillä valtuutettu Kariston väittämästä huolimatta, joudun ainakin minä käymään lääkärissä jo nykyisin naapurikunnan puolella.

Yritysten tulo Tuulokseen on ollut hieno asia, mutta eiköhän meillä jatkossa suurkuntana ole vielä paremmat mahdollisuudet houkutella yrityksiä työpaikkoineen, sillä silloinhan tontteja on tarjolla erilaisiin tarkoituksiin eikä nykyisten naapureiden tarvitse kilpailla tulijoista. Sijainti ei silloin tärkeätä, sillä koko tuleva suurkuntahan on alueena tuuloslaisten työssäkäynti aluetta kuten nykyisinkin.

Tässä vaiheessa valtuutetuilla pitäisi olla kaikki faktat tiedossa, jos luulevat pystyvänsä lokakuussa suurkunnan jatkosta päättämään kielteisesti.

Tuntuukin vähän siltä, että osa valtuutetuista tullee tekemään päätöksensä tulpat korvissa ja laput silmillä.

Tuleva hämeenlinnalainen

Tuulos

Menot