Uutiset

Tunnistamattomat lentävät esineet on tunnistettu

Joku toivoo hartaasti, että tunnistamattomia lentäviä esineitä olisi olemassa. Joku toinen toivoo yhtä hartaasti, ettei niitä olisi. Brittien puolustusministeriön raportin mukaan vaihtoehtoon kaksi kallistuvaiset voivat onnitella itseään. Ufoja ei ole meidän pallomme kieppeillä heilunut.

Piakkoin julkaistava tutkimus on peräisin vuodelta 2000. Sen mukaan jokainen havaittu lentävä lautanen, tai mikä valopallo nyt milloinkin, selittyy luonnonilmiöillä.

– Mikään ei puhu sen puolesta, että nämä ilmiöt edustaisivat vihamielisiä voimia tai että joku ohjailisi niitä, raportissa todetaan.

Brittien puolustusministeriö julkaisee vuosittain nettisivuillaan listan ufohavainnoista. Sivuilla riittää kävijöitä enemmän kuin lääkäri tai pieni vihreä mies määrää.

– Seuraamme tilannetta avoimesti, mutta toistaiseksi mikään ei puhu sen puolesta, että meidän tulisi valmistautua kohtaamaan vieraita muilta planeetoilta, puolustusministeriön virkamies kiteyttää.

Brittipapit tarjoavat maksutonta kotisiunausta

Pohjois-Englannin asukkailla on nyt elämänsä tilaisuus saada kotinsa siunatuksi. Seudulle muuttavat voivat sulostuttaa elämäänsä Jumalan – tai ainakin hänen maallisten apuriensa pappien – suosiollisella myötävaikutuksella.

Papit tulevat uuteen kotiin siunaamaan jokaisen huoneen erikseen. Samalla he toivottavat hyvää terveyttä kaikille, jotka kyseisissä huoneissa sattuvat asumaan.

Pastori Chris Painter luonnehtii maksutonta siunauspalvelua uudeksi tavaksi imeä kansaa kirkon toiminnan piiriin.

– Ennen väki marssi kirkkoon. Nyt he eivät enää sinne tule, joten tarvitsemme uusia keinoja lähestyä ihmisiä, pastori muotoilee.

– Ja näinhän Jeesuskin toimi. Hän lähti kadulle kohtaamaan kansaa, pastori Painter lisää.

STT

Mainos