fbpx
Uutiset

Työterveyshuolto tuli lähemmäs Hattulassa

Hattulassa kunnan työntekijät saavat työterveydenhuollon palvelut nyt omalta kylältä. Attendo Med One avasi muutama viikko sitten työterveysaseman Parolassa Kinnalantie 3:ssa eli Nordean entisissä tiloissa.

Attendo Med Onen työterveyshuollon liiketoimintajohtaja Anne-Marie Hovi kertoo, että Parolan toimipisteessä on päivittäin paikalla ainakin yksi lääkäri ja työterveyshoitaja.

-Hattulan työterveyshuollossa on kaksi työterveyslääkäriä ja yleislääkäri, mutta he eivät ole välttämättä kaikki paikalla joka päivä. Lisäksi tarjoamme työfysioterapeutin ja työpsykologin palveluita.

Kunnan työntekijöiden työterveyshuollon palvelut kilpailutettiin Hattulassa keväällä, ja Attendo Med One oli ainoa tarjouksen jättänyt yritys. Aiemmin Hattula osti työterveyshuollon pakolliset ennaltaehkäisevät palvelut Työsyke Oy:ltä Hämeenlinnasta.

Kunta halusi kuitenkin laajentaa palvelua niin, että työterveyshuolto kattaisi myös sairaanhoidon. Kilpailutus koski sekä ennaltaehkäiseviä palveluita että sairaanhoitoa eli esimerkiksi akuuttien sairastapausten hoitoa.

Menot