Uutiset

Tyson Fury taputteli neljä leppoista erää - Sefer Seferi paljastui odotetun köykäiseksi ex-mestarin käsittelyssä

Manchester
10.06.2018, 10:07

Urheilu-uutiset

Ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan entisen mestarin Tyson Furyn paluu kehään kesti neljä erää lauantaina Manchesterissa. Sveitsiin kotiutunut albanialainen Sefer Seferi ei kyennyt haastamaan 206-senttistä ja 125-kiloista Furya mutta selvisi kehässä neljä erää Furyn leppoisan rytmin ansiosta.
Fury lisäsi neljännessä erässä tempoa ja laittoi iskuihinsa painoa, eikä Seferin valmentaja päästänyt suojattiaan enää viidenteen erään.
– Vastustaja ei astunut kehään ottelemaan vaan juoksentelemaan ympäri rinkiä. Hän oli pienempi ja kevyempi, mutta sain sentään neljä erää ottelutuntumaa, Fury kiitteli.
– Olisin voinut tyrmätä hänet jo ensimmäisessä erässä, mutta mitäpä iloa siitä olisi kenellekään ollut. TV-lähetyksiinkin järjestyi nyt neljän erän verran sisältöä.
Fury riisti marraskuussa 2015 neljän nyrkkeilyjärjestön mestaruudet ukrainalaiselta Vladimir Klitshkolta. Sen jälkeen hän sairastui masennukseen ja sortui alkoholin ja lääkkeiden väärinkäyttöön. Myöhemmin paljastui, että hän dopingnäytteestään oli löytynyt steroideja helmikuussa 2015.

MM-ottelu on vielä kaukana

Raskaan sarjan mestaruudet ovat nykyisin englantilaisen Anthony Joshuan ja yhdysvaltalaisen Deontay Wilderin nimissä. Joshua kohtaa syyskuussa venäläisen Aleksandr Povetkinin. Joshuan ja Wilderin ottelua kaavaillaan ensi vuodelle.
Myös Fury pyrkii takaisin MM-tasolle.
– Otan nyrkkeilyuran nyt ihan tosissani ja nautin joka hetkestä, Fury kuvasi.
Promoottori Frank Warren kertoi hommaavansa Furylle vähän kerrassaan haastavampia vastustajia pitkäksi venähtäneen ottelutauon takia.
– Askel kerrallaan ylöspäin. Pitää olla realisti ja antaa Tysonin karistaa kaikessa rauhassa karstat jäsenistään, Warren totesi.
– Tavoite on tietenkin valmistaa hänet MM-otteluun niin nopeasti kuin mahdollista.

STT

Kuvat:

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Päivän lehti

29.10.2020

Fingerpori

comic