Uutiset

Urbans otti uudelleen …avausvoittonsa

Janakkalalainen SC Urbans otti salibandyn 2. divisioonassa kotivoiton kukistamalla Pirkkalan Pirkat maalein 13–7 (3–2, 6–2, 4–3).

Urbans menetti aiemmat voittonsa kurinpitoryhmän päätöksellä, mutta tapaus on valituslautakunnan käsittelyssä. Salibandyliitto ei ole suostunut kommentoimaan, eikä julkistamaan kiistanalaista päätöstä ja sen perusteita, joka liittyy viime kesän pelaajasiirtojen kasvattajakorvauksiin.

Näin voimassa olevassa sarjataulukossa voitto oli Urbansille ensimmäinen ja kipuaminen takaisin putoamisviivan yläpuolelle on alkanut.

– Pakkovoittohan tämä oli, kun muut pisteet katosivat. Mutta suhteellisen helpolla päästiin. Ekan erän Pirkat roikkui mukana, mutta toiseen erään lisättiin jalkaa ja laukauksia ja kaveri putosi kyydistä, totesi Urbansin päävalmentaja Jussi Aaltonen.

Urbansin tehomies oli lohkon pistepörssiä johtava Jouko Honkanen (4+1), jonka maaleista kaksi mieheen syöttivät Mikko Malinen (1+2) ja Teuvo Kinnunen (0+3). Hattutemppuun ylsi myös Teijo Leskinen (3+0).

Lisäksi maaleja iskivät Kasper Koskela (2+0), Christian Henriksson (1+2), Elmeri Saukkonen (1+1) ja Joonas Arkkila. Syöttöpisteen saivat 26 torjuntaa ottanut maalivahti Juho Saros sekä Eero Lehtonen, Roland Parts ja Toni Ramponen. (HäSa)

Asiasanat