Uutiset

Urbans vei paikallistaiston

SC Urbans isännöi Turengin liikuntahallissa hämeenlinnalaista Vincemusta ja paikallistaiston lisäksi oman virityksensä peliin toi se, että molemmilla oli alla vasta yksi voitto kauden 2. divisioonapeleistään.

Tärkeät sarjapisteet otti vauhdikkaassa ja paikoin sekavassa ottelussa lopulta Urbans lukemin 9–7 (3–1, 1–2, 5–4).

Ottelun ratkaisija oli jälleen Urbansin tehomies Niko Niemi, joka veiveillään teki peräti viisi maalia.

Muut Urbans-maalit tekivät Jouko Honkanen (2+1), Mikko Malinen (1+2) ja Teuvo Kinnunen (1+1). Joonas Arkkila syötti kaksi maalia sekä Jani Järvenpää ja hyvin pelannut maalivahti Kalle Välimäki yhden.

Urbansin valmentaja Jussi Aaltonen oli luonnollisesti tyytyväinen pisteisiin.

– Tärkeä voitto meille. Koko joukkue pelasi hyvin, hieno tason nosto edellisestä pelistä. Varsinkin eka erä oli meiltä vahva ja siinä olisi voinut painaa enemmänkin maaleja. Tasapuolinen hyvä tuomarilinja salli kovan pelaamisen. Vain lopun törkeä Rajapuron Villen päähän tullut taklaus harmittaa, Aaltonen summasi peliä.

Urbans johti kahdesti peliä kolmella maalilla (4–-1 ja 8–5), mutta Vincemus nousi kahdesti tasoihin ja lopussa ilman maalivahtia kahdella osumalla vielä maalin päähän.

Vincemuksen valmentaja Mikko Sikiö harmitteli tappiota.

– Olihan tapahtumarikas peli. Meiltä taas huono lähtö peliin, mutta sitten pelimme oli nousujohteista. Mutta vaikeaa on pelata takaa-ajajana. Niukkoja tappioita on tullut, eikä se nosta itseluottamusta. Lisäksi kokoonpanomme elää koko ajan farmipelaajien myötä.

Vincemuksen maaleista vastasivat Christian Henriksson (2+0), Matti Falck (1+3), Pyry Peltonen (1+1), Teijo Leskinen, Osmo Ruohola ja Jere Kemppainen. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

30.11.2020

Fingerpori

comic