Uutiset

Uudenlainen vinkki-ilta hääjuhlasuunnitteluun

Uusi tapahtuma Lupausten ilta kokoaa marraskuisena sunnuntaina häistä haaveilevat ja niitä suunnittelevat, niin kihlaparit kuin vielä avioitumista harkitsevatkin, Hämeen linnan keskiaikaisten muurien sisään.

Tapahtuma tarjoaa kävijöilleen konkreettisia apuvälineitä, ideoita ja vinkkejä juhlasuunnitteluun napakoiden asiantuntijapuheenvuorojen ja osallistuvan ohjelman muodossa.

Konsepti on uusi ja tuore ja haastaa erilaisuudessaan perinteiset häämessut. Valtakunnallisesti vastaavantyyppinen tapahtuma on järjestetty kerran aiemmin Turussa, mikä sai suurta kiitosta ja huomiota osakseen.

Lupausten iltaan osallistuu 20 erilaista hämäläistä hääpalveluiden tarjoajaa näytteilleasettajina, ja tapahtumaan odotetaan noin 250 häistä kiinnostunutta kävijää.

Tapahtumassa on myös juhla- ja häämuotinäytös, elävää musiikkia ja hääkuvausdemo.

Ohjelmaosuuksien jälkeen kävijöillä on mahdollisuus keskustella yksityiskohdista ja tutustua paremmin erilaisiin vaihtoehtoihin paikalla olevien hääpalveluita tarjoavien yritysten kanssa. Luvassa on kaikille kävijöille jaettava kattava Hämeen alueen hääsuunnitteluopas, alkudrinkki, pientä suolaista ja kahvitarjoilu. Samalla pääsee myös maistelemaan hääkakkuvaihtoehtoja.

Illan juontaa laulaja- näyttelijä Sani Aartela.

Häätapahtuma järjestetään Hämeen linnassa sunnuntaina 27. marraskuuta kello 14-18. Ohjelma alkaa kello 14.30 ja huipentuu kello 17.30 järjestettävään häähenkiseen ilotulitukseen.

Lippuja myyvät ennakkoon Hämeenlinnassa: Revelations, Studio Mikaela Löfroth, Alusasuliike Siro, Kukkakauppa Pioni, Sokerileipuri Suominen ja Pumpuli Salonki. Liput osallistuvat tuotearvontoihin. (HäSa)