fbpx
Uutiset

Uudet miehet ovat tuoneet HPK:n peliin lisää virtaa

Apatiasta iloon. HPK paistattelee neljän ottelun voittoputkessa, eikä matkaa play off -viivan paremmalle puolelle ole käytännössä yhtään. Lukko ja HIFK ovat Kerhon edellä taulukossa vaan eivät pisteissä.

HPK:n syyskausi on ollut raskas loukkaantumistenkin takia. Peliä vammakierre ei kuitenkaan ole hidastanut. On käynyt oikeastaan päinvastoin. Kerho joutui olojen pakosta hankkimaan uusia pelaajia – ja heistä jokainen on täyttänyt paikkansa hienosti. Pelivastuuta ovat saaneet myös nuoret omat kasvatit. Hekin ovat kiittäneet luottamuksesta ja pelanneet hyvin.

On oikeastaan jopa hämmästyttävää, kuinka upeasti ketju Jan-Mikael Juutilainen-Nico Aaltonen-Kari Sihvonen on kantanut oranssipaitaa. Lauantainakin se teki kaksi maalia. Juutilainen ohjasi Lauri Kärmeniemen napakasta vedosta tasoituksen ja Sihvonen sinetöi loppunumerot tyhjiin.

Valitettavasti Aaltosen sopimus HPK:n kanssa päättyi ainakin tällä erää. Kaksi voittomaalia Kerho-visiitillään tehnyt Aaltonen on Ässien mies. Hän tuli Hämeenlinnaan hakemaan peliaikaa.

-On tietysti valmennuksen toivomus, että Aaltonen jatkaisi täällä. Toivon, että tähtimerkit olisivat tässä asiassa kohdallaan, Harri Rindell sanoi.

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela on samoilla linjoilla. Hän kuitenkin huomauttaa, ettei Aaltosen pelaaminen HPK:ssa ole kiinni HPK:sta.

-Totta kai hän kiinnostaa meitä. Aaltonen on pelannut HPK:ssa hyvin, Korpela tuumi.


Peli sai kiitosta

Lauantain ottelu oli sellainen, jota myös valmentajat kehuivat.

-Hyvä jääkiekko-ottelu, jossa oli paljon vauhtia ja oikeanlaista tunnetta mukana. Perjantaisen jälkeen olen tyytyväinen kahteen ensimmäiseen erään. Kolmanteen erään lähdimme johtoasemassa. En tietysti ole tyytyväinen, kun vastustaja teki neljä maalia. Annoimme HPK:lle kahden miehen ylivoiman. Ei sellaista voi antaa ketään vastaan tässä liigassa. Joka liigajoukkue pystyy tekemään kahden miehen ylivoimalla maalin. Ja olihan HPK:lla ensimmäisessäkin kahden miehen ylivoimassaan pari avopaikkaa (ensimmäisessä erässä), selvitti JYPin päävalmentaja Jyrki Aho.

-Meillä on nyt sellainen hyvä trendi menossa. Joukkue ei notku. Se pystyy nousemaan kolmannessa erässä. Se kertoo hyvästä fysiikasta ja henkisestäkin puolesta. Kokeneet pelaajat ottavat isoa vastuuta ja uudet miehet ovat tulleet porukkaan hyvin mukaan, kertoi puolestaan Rindell. (HäSa)

Menot