Uutiset

Uudistunut KiipFIT Trail Run kuntoillaan syyskuussa

Seitsemättä kertaa järjestettävä KiipFIT-tapahtuma kuntoillaan lauantaina 10. syyskuuta Janakkalan Kiipulassa. Tapahtumaa on uudistettu lisäämällä reitille metsäpolkuja, eikä matkalla ei ole enää lainkaan asvalttia.

KiipFIT Trail Run tarjoaa vaihtelevassa maastossa juostavan reilun 21 kilometrin lenkin sekä maastokympin. Molemmilla matkoilla voi kilpailla sarjoissa M/N, M/N40, M/N50 ja M/N60 sekä neljän juoksijan joukkuekisassa, joka on tarkoitettu yrityksille tai vaikka harrasteporukoille.

Osallistujien pyynnöstä kaikille matkaan lähteville otetaan aika. Maastokympin voi edelleenkin silti kävellä tai sauvoa.

KiipFiT Trail Runin uudistunut reitti tarjoaa todellisen vaihtoehdon tasamaan reitteihin. Matkalla on 10,6 km metsäpolkua, 9,8 km kuntopolkua, 650 metriä suota sekä nousua 460 metriä. Maastokympillä metsäpolkua on 5,6 kilometriä, kuntopolkua 4,2 kilometriä ja suota 650 metriä. Nousua tällä lyhemmällä matkalla on 202 metriä.

Kilpailukeskuksena on Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskus, jossa sijaitsevat uimahalli- ja saunatilat, ruokala ja muut kilpailijoiden käytössä olevat palvelut.

Yritysten joukkuekilpailussa juoksijoiden yksilösuoritukset ratkaisevat sijoittumisen myös joukkuekisassa. Viime syksynä pitemmän matkan joukkuekisan voiton nappasi Osuuskauppa Hämeenmaa. Maastokympin voitti Tähtirannan joukkue.

KiipFIT-tapahtuman ilmoittautumismaksuun sisältyvät osallistumismitalin lisäksi tuotekassi, sauna- ja uimahallipalvelut sekä ateria noutopöydästä Kiipulan ruokalassa.

Alueella järjestetään tänä vuonna myös maalaistori, jonne ennakkoon ilmoittautuneet voivat tulla maksutta myymään ja esittelemään tuotteitaan. Yleisöllä on tapahtuma-alueelle, reitin varrelle sekä maalaistorille vapaa pääsy.

Tapahtuman vastuullisena järjestäjänä toimii Janakkalan Janan yleisurheilu yhteistyökumppaneinaan Kiipula ja Janakkalan kunta.

Asiasanat

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic