Uutiset

Uusi tuttavuus torstaina Tehtiksellä

FC Haka saa uuden tuttavuuden vieraakseen torstaina, kun sarjanousija EIF saapuu Tehtaan kentälle. EIF on kerännyt pelaamistaan kolmesta ottelusta kaksi pistettä.

– Kaikki heidän pelaamansa kolme ottelua olemme käyneet läpi. Yhtenäinen ryhmä sieltä on meitä vastaan tulossa, Hakan päävalmentaja Kari Martonen kertoo.

Haka on saalistanut pelaamistaan kolmesta ottelusta neljä pinnaa. Avausvoitto tuli viime viikon keskiviikkona PK-35 Vantaata vastaan.

– Lähtökohdat ovat hyvät, kun meillä on voitto alla. Saamme jatkaa isolla kentällä, meille tutulla Tehtiksellä, Martonen huomauttaa.

Hakan kokoonpanoon on luvassa jonkin verran muutoksia. Yksi sellainen on Tuomas Lähdesmäen poissaolo. Lähdesmäki loukkasi PK-35 -pelissä jalkansa ja joutuu olemaan tositoimista sivussa kuukauden päivät. Eetu Kaipio sen sijaan on palaamassa joukkueen kokoonpanoon.

FC Haka järjestää kannattajilleen kuljetuksen Hämeenlinnasta Hakan kotipeleihin kaudella 2015. Torstaina kuljetus lähtee Wetterhoffin edestä kello 17.15. Kuljetus takaisin Hämeenlinnaan lähtee heti pelin jälkeen Niementien portin tuntumasta. Hakan yhteistyökumppani kuljetuksissa on Pekolan Liikenne Oy. Kuljetukseen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen vaan paikat jaetaan nopeimmille.

Asiasanat

Päivän lehti

3.12.2020

Fingerpori

comic