Uutiset

Uusien tonttien varaus Tervakoskella alkaa pian

Tervakoskella tulee perjantaina jakoon 34 uutta tonttia. Niistä 28 sijaitsee uudella Eväsojan alueella. Kuusi tonttia sijaitsee Tammirannan lähellä Paperintekijäntien ja Tervajoentien välisessä korttelissa.

Kaavoitusarkkitehti Leena Turkka kertoo, että etenkin Tammirannan tontit ovat herättäneet etukäteen kiinnostusta. Eväsojan tonteistakin on kyselty.

Janakkalan tekninen lautakunta täydensi tällä viikolla hieman Eväsojan rakennustapaohjeita kyselijöiden toiveiden mukaisesti. Näin osalla tonteista sallitaan pulpettikatto. Lisäksi kiviseinän sijasta voi tehdä tiiliseinän, jossa saumaus on samanvärinen kuin tiili.


Tonttipäivystys uimahallilla

Perjantaina kunnan kaavoitusarkkitehti ja paikkatietoinsinööri päivystävät Tervakosken uimahallilla kello kahdeksasta alkaen ja ottavat varauksia vastaan. Ensimmäisenä varauspaikalle tullut pääsee valitsemaan koko tonttitarjonnasta, ja muut sitten jäljellä olevista tonteista.

Varausmaksu on 1 000 euroa, joka hyvitetään myöhemmin tontin hinnassa tai vuokrassa. Varaus on voimassa kuusi kuukautta, jonka kuluessa varaajan on tehtävä tontista kauppa tai vuokrasopimus.

Ensimmäisen varauspäivän jälkeen varaamattomat tontit siirretään jatkuvaan varausmenettelyyn. (HäSa)

Mainos