Julkaistu: 06.10.2017 21:50

Ilves pääsi pois jääkiekkoliigan jumbopaikalta

Tampereen Ilves pääsi pois jääkiekkoliigan jumbopaikalta, kun se kaatoi Hämeenlinnan Pallokerhon perjantaina kotonaan maalein 5-4. Ilveksellä on kasassa nyt 11 pistettä eli piste enemmän kuin viimeiseksi tipahtaneella Mikkelin Jukureilla.

Ilveksestä vireessä HPK:ta vastaan olivat erityisesti 1+3 saalistanut Otto Koivula ja 2+1 nakuttanut Teemu Rautiainen. Eetu Tuulola värkkäsi HPK:lle kaksi osumaa.

Toisen tamperelaisseuran Tapparan tasapaksu alkukausi sai jatkoa Lahdessa. Joukkue hävisi Pelicansille voittomaalikisan jälkeen 1-2. Ratkaisuosumasta vastasi isäntien BornaRendulic.

Pelicansin Aleksi Rekonen ja Tapparan Jukka Peltola maalasivat varsinaisella peliajalla.

Liiga jatkuu lauantaina seitsemällä ottelulla.

Pitkin päivää jatkuneen lumimyräkän jäljiltä yli 40 000 asiakasta oli ilman sähköjä kello 19:n aikaan illalla. Sähköttömät taloudet ovat pääasiassa Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla ja Kymenlaaksossa. Myös Itä-Suomessa on paikoin sähkökatkoksia.

                 Kansanedustaja Tuula Haatainen avasi eduskunnan ajankohtaiskeskustelun seksuaalisestä häirinnästä ja ahdistelusta. Kyse on oikeasta väärästä, Haatainen puhui.                Kuva: Ossi Rajala

Nollatoleranssi, toisten kunnioitus, käytöstavat ja tasa-arvotyö nousivat pääosaan, kun eduskunta keskusteli seksuaalisen häirinnän ja ahdistelun kitkemisestä tiistaina.Pontimena ajankohtaiskeskusteluun oli viime kuukausina niin Suomessa kuin maailmalla käynnissä ollut Metoo-kampanja.