Julkaistu: 07.10.2017 22:55

Finlandia Trophyn miesten kisan voitto luisteltiin Kiinaan - palohälytys keskeytti kisan puoleksi tunniksi

Valtter Virtanen oli 12:s Finlandia Trophy -taitoluistelukilpailussa Espoossa. Pisteet 175,95 summannut Virtanen joutui helpottamaan vapaaohjelman muutamissa hyppyelementeissä, mutta onnistui pirueteissa hyvin. Virtasen askelsarja oli korkeinta eli nelostasoa.

- Olen tyytyväinen pisteisiini, mutta tavoite on saada 200 pistettä rikki. Minulla on ollut kolme kovaa kisaa peräkkäin, joten nyt aion pitää hetken taukoa, Virtanen kertoi tiedotteessa.

Toinen suomalainen Bela Papp oli 16:s pistein 148,19.

Miesten kisan voittoon luisteli Kiinan Boyang Jin pistein 252,60. Espoon areenassa käyty kisa keskeytyi noin puoleksi tunniksi palohälytyksen vuoksi.

- Palohälytys häiritsi hieman valmistautumistani, sillä jouduin tekemään alkulämmittelyni kahdesti, Jin sanoi.

Sote-uudistuksen käsittelyaikataulusta eduskunnassa odotetaan lisätietoja aamupäivällä sosiaali- ja terveysvaliokunnasta. Valiokunnan puheenjohtajan Krista Kiurun (sd.) mukaan asiantuntijakuulemisista ja käsittelyaikataulusta on tarkoitus olla viisaampi aamukymmenen maissa.

Akavalainen neuvottelujärjestö Juko arvostelee työ- ja elinkeinoministeriön sekä sosiaali- ja terveysministeriön rikkovan toistuvasti työaikalakia. Järjestö pitää kestämättömänä, että uutta työaikalakia valmisteleva ministeriö ja myös sitä valvova ministeriö rikkovat lakia näin räikeästi.

Suomen kolme katsotuinta tämän vuoden ensi-iltaa ovat Avengers: Infinity War, Deadpool 2 ja Black Panther. Ne kaikki ovat sarjakuvakustantamo Marvelin hahmojen supersankariseikkailuja. Marvel-elokuvien nykyinen sarja alkoi kymmenen vuotta sitten Iron Manista, jonka pääosaa esitti Robert Downey Jr.