Julkaistu: 07.10.2017 22:55

Finlandia Trophyn miesten kisan voitto luisteltiin Kiinaan - palohälytys keskeytti kisan puoleksi tunniksi

Valtter Virtanen oli 12:s Finlandia Trophy -taitoluistelukilpailussa Espoossa. Pisteet 175,95 summannut Virtanen joutui helpottamaan vapaaohjelman muutamissa hyppyelementeissä, mutta onnistui pirueteissa hyvin. Virtasen askelsarja oli korkeinta eli nelostasoa.

- Olen tyytyväinen pisteisiini, mutta tavoite on saada 200 pistettä rikki. Minulla on ollut kolme kovaa kisaa peräkkäin, joten nyt aion pitää hetken taukoa, Virtanen kertoi tiedotteessa.

Toinen suomalainen Bela Papp oli 16:s pistein 148,19.

Miesten kisan voittoon luisteli Kiinan Boyang Jin pistein 252,60. Espoon areenassa käyty kisa keskeytyi noin puoleksi tunniksi palohälytyksen vuoksi.

- Palohälytys häiritsi hieman valmistautumistani, sillä jouduin tekemään alkulämmittelyni kahdesti, Jin sanoi.

Nokialla sijaitsevassa kylpylähotelli Edenissä tapahtui iltakahdeksan jälkeen vesivuoto allasosastolta alakerran huoltotiloihin. Allasosasto ja alakerran tilat eristettiin, kunnes tilanne saatiin vakautettua. - Siellä vuosi altaan alapuolella oleva putkisto alakerran huoltotiloihin.

Populistiset, euroskeptiset ja maahanmuuttovastaiset puolueet kasvattivat kannatustaan Tshekin parlamenttivaaleissa. Vaalit voitti odotetusti populistinen keskusta-oikeistolainen ANO-puolue. Kun liki kaikki äänet oli lauantai-iltana laskettu, ANOn kannatus oli 29,7 prosenttia.


        
         Sisäministeri Paula Risikko antaa poliisille täyden tunnustuksen Tampereen tapahtumien hoidosta. Kuvassa Risikko kuvattuna sisäisen turvallisuuden raportin julkistamistilaisuudessa lokakuun alussa. 
        
        Kuva:

Sisäministeri Paula Risikko (kok.) pitää poliisin toimintaa Tampereen mielenosoitusten yhteydessä esimerkillisenä. – Tämä osoittaa taas kerran, että Suomen poliisi pystyy toimimaan tällaisissa uhkaavissakin tilanteissa ja ylläpitämään turvallisuutta.