Julkaistu: 17.12.2017 09:06

"King-James" ohitti koripallolegenda Larry Birdin

Supertähti LeBron Jamesin ja Cleveland Cavaliersin voittokulku jatkui lauantaina NBA-koripalloliigassa. Cleveland voitti kotikentällään Utah Jazzin 109-100, ja James ylsi jälleen triplatuplaan eli kaksinumeroisiin lukuihin kolmessa eri tilastokategoriassa.

"King-James" nakutti 29 pistettä, kaapi 11 levypalloa ja jakoi kymmenen koriin johtanutta syöttöä. Hän on nyt tehtaillut 60 triplatuplaa NBA-urallaan. Kaikkien aikojen triplatuplatilastossa James nousi maineikkaan Larry Birdin ohi. James on nyt viidentenä tässä tilastossa.

Tyronn Luelle lauantainen voitto oli sadas Cavaliersin valmentajana NBA:n runkosarjassa.

Koko maassa on voimassa Ilmatieteen laitoksen hellevaroitus. Erittäin tukalan helteen varoitus on voimassa koko maassa lukuun ottamatta Enontekiötä, Inaria ja Utsjokea. Näillä kolmella alueella on voimassa astetta lievempi tukalan helteen varoitus.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoo, että hän hyväksyy tiedustelutiedot Venäjän sekaantumisesta Yhdysvaltain vuoden 2016 presidentinvaaleihin ja että hänellä on täysi luottamus maansa tiedusteluelimiin. Trump sanoo antavansa Yhdysvaltain tiedustelutoiminnalle täyden tukensa.


        
         Eduskuntapuolueiden puheenjohtajat kokoontuivat pitkästä aikaa yhdessä tentattaviksi Porissa. Tentti oli helteinen ainoastaan sään puolesta. Suuria riitoja ei syntynyt.
        
        Kuva: Hanna Laasanen

Kaikkien muiden paitsi Perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon ja Sinisen tulevaisuuden puheenjohtaja Sampo Terhon kädet nousivat ylös, kun puoluejohtajilta kysyttiin, kuka kannattaa Suomen 750 pakolaisen kiintiön kasvattamista.