Julkaistu: 27.02.2018 14:26
-
Päivitetty: 27.02.2018 16:43

Katsomo poisti Veitolan Nordin-jakson – Ohjelmassa esiintynyt vaati muutosta tv-esityksen jälkeen

 •                  Maria Veitola (vasemmalla) yökyläili Reino ja Maria Nordin kotona. Reino roikkuu tangossa oviaukossa.                Kuva: MTV3
  Maria Veitola (vasemmalla) yökyläili Reino ja Maria Nordin kotona. Reino roikkuu tangossa oviaukossa. Kuva: MTV3

Viime viikolla Maria Veitola vieraili Reino ja Maria Nordinin kotona Helsingin Ullanlinnassa.

Maria Veitola yökylässä -ohjelman tämä jakso esitettiin ensimmäisen kerran torstaina 22. helmikuuta.

Nyt Katsomo.fissä on teksti: ”Sarjan 7. jakso on poistettu väliaikaisesti palvelustamme. Julkaisemme pian uuden version jaksosta.”

- Ohjelmajaksoa muokataan hieman, sen vuoksi materiaali poistettiin Katsomosta, vastaava tuottaja Hanna Kortti MTV:ltä kertoo sähköpostitse.

Kortin mukaan muutos tehdään jakson toisen päähenkilön toiveesta.

Maria Nordinin mukaan tämä MTV:n tieto asiasta ei pidä paikkaansa, vaan muutosta vaati ohjelman sivuhenkilö.

Tulee muokattuna Katsomoon viimeistään keskiviikkona
Kortti kertoo, että  tuotantoyhtiö Moskito viimeistelee jaksoa parhaillaan. 

- Pahoittelemme, että sarjan ystävät joutuvat odottamaan jaksoa. Toivottavasti se saadaan pian taas Katsomoon, viimeistään huomenna keskiviikkona, jos ei jo tänään, Kortti sanoo.

Reino Nordin on näyttelijä ja muusikko. Maria Nordin on puolestaan arkkitehti ja bloggaaja.

Maria Veitola yökylässä -sarjan seitsemäs jakso herätti heti tuoreeltaan runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa. Katsojia puhutti erityisesti lasten käytös ja vanhempien parisuhde.

Muokkaus klo 16.33: Uutista täydennetty Maria Nordinin kommentilla. Otsikkoa on muutettu.

Sote-uudistuksen käsittelyaikataulusta eduskunnassa odotetaan lisätietoja aamupäivällä sosiaali- ja terveysvaliokunnasta. Valiokunnan puheenjohtajan Krista Kiurun (sd.) mukaan asiantuntijakuulemisista ja käsittelyaikataulusta on tarkoitus olla viisaampi aamukymmenen maissa.

Akavalainen neuvottelujärjestö Juko arvostelee työ- ja elinkeinoministeriön sekä sosiaali- ja terveysministeriön rikkovan toistuvasti työaikalakia. Järjestö pitää kestämättömänä, että uutta työaikalakia valmisteleva ministeriö ja myös sitä valvova ministeriö rikkovat lakia näin räikeästi.

Suomen kolme katsotuinta tämän vuoden ensi-iltaa ovat Avengers: Infinity War, Deadpool 2 ja Black Panther. Ne kaikki ovat sarjakuvakustantamo Marvelin hahmojen supersankariseikkailuja. Marvel-elokuvien nykyinen sarja alkoi kymmenen vuotta sitten Iron Manista, jonka pääosaa esitti Robert Downey Jr.