Julkaistu: 17.03.2018 16:39
-
Päivitetty: 19.03.2018 16:10

Oikeus korotti lyhytkasvuisen miehen koppikorvauksia yksipuolisella todistelulla — Poliisia ei kuultu väitetystä kidutuksesta

Julkisuudessa esitetyt väitteet poliisin lyhytkasvuiseen mieheen kohdistamasta kidutuksesta nostavat esiin kummallisen epäkohdan koppikorvauskäytännöissä. Käräjäoikeus nosti koppikorvausten summaa 60 prosentilla ilman, että miehen väitteiden todenperäisyyttä tarkastettiin lainkaan poliisilta tai oikeusjärjestelmästä.

Juttu jatkuu vielä...

 

Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tilaus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole vielä tilausta, tutustu tilausvaihtoehtoihin. 

Tutustu tilauksiin


        
         Tulvan peittämä valtatie 3 on yhä suljettu Jalasjärven keskustan kohdalla Etelä-Pohjanmaalla.
        
        Kuva: Krista Luoma

Tampereen ja Vaasan välinen valtatie 3 on yhä poikki Jalasjärven keskustan kohdalla. Liikenne on ohjattu kiertoteille. Tulvaveden peitossa oleva tie saatetaan saada auki sunnuntain aikana, mutta siitä ei ole vielä varmuutta. – Kaikki riippuu ilmoista.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) sanoo Yle Radio Suomen haastattelussa, ettei usko, että pätkätöiden ehtojen höllentäminen nuorilla johtaa määräaikaisten työsuhteiden lisääntymiseen ja ketjuttamiseen.

Suomi on voittanut isäntämaa Venäjän 5-4 jääkiekon alle 18-vuotiaiden poikien MM-turnauksessa. Voitto varmisti Suomelle alkulohkovoiton. Venäjä johti ottelua toisessa erässä 4-2, mutta Suomi nousi rinnalle ja ohi. Voittomaalin teki ajassa 52.55 Niklas Nordgren, jolle maali oli ottelun toinen.