Julkaistu: 22.04.2018 10:37

Mini-Me-näyttelijä Verne Troyer on kuollut

Yhdysvaltalainen näyttelijä Verne Troyer on kuollut 49-vuotiaana. Asiasta kerrottiin hänen virallisella Instagram-tilillään lauantaina.

Troyer tunnettiin parhaiten Mini-Me- eli Mini-Minä-roolistaan Austin Powers -elokuvissa.

Troyerin kuolinsyytä ei toistaiseksi ole kerrottu. Hänen Instragram-tilillään julkaistussa viestissä sanotaan masennuksen ja itsemurhan olevan vakavia asioita.

- Vuosien varrella hän kamppaili ja voitti, kamppaili ja voitti, kamppaili ja taisteli lisää, mutta valitettavasti se oli liikaa, kirjoituksessa myös sanottiin.

Troyer vietiin aiemmin tässä kuussa sairalaan ei julkisessa tiedossa olevan syyn takia. Hän puhui ongelmistaan alkoholin kanssa toisen, noin vuosi sitten tapahtuneen sairaalakäynnin jälkeen.

Vain 81 senttimetriä pitkä Troyer näytteli myös muun muassa Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvassa.

Jos Turun puukkoiskun vuosipäivän lähestyminen oli jäänyt joltakin huomaamatta, ei kaupungin keskustassa voinut enää lauantaina aamupäivällä olla huomaamatta päivän erityisyyttä.

Raahessa nelikymppinen mies seurasi tuntematonta nuorta naista baarin jälkeen yöllä ja murhasi tämän, katsoo syyttäjä. Syyttäjän mukaan naisiin vihamielisesti ja halveksivasti suhtautunut mies toteutti rikoksen vakaasta harkinnasta ja löi naista ulkona useita kertoja teräaseella viime syksynä.


        
         Pohjois-Koreassa asuvat siskokset Kim Kyung-sil, 72 ja Kim Kyung-young, 71, saivat tavata eteläkorealaisen äitinsä Han Shin-jan maanantaina vuosikymmenten eron jälkeen.
        
        Kuva: O JONGCHAN / POOL

Miten ihminen reagoi, kun näkee vuosikymmeniä sitten kadottamansa perheenjäsenen, jonka kohtalo on ollut epäselvä? Siihen saatiin maanantaina vastaus Pohjois-Koreassa, kun Korean sodan 1950-luvun alussa erottamat perheenjäsenet saivat tavata toisensa.


        
         Sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo (oik.) on viime aikoina tykittänyt tiedotteita medialle.
        
        Kuva: Silja Viitala

Sinisillä on kovat piipussa. Näin voi päätellä ainakin eduskuntaryhmän puheenjohtajan Simon Elon viime päivien kannanotoista, joissa tähtäin osoittaa vuorotellen eri eduskuntapuolueita. Lähiajoilta riittää esimerkkejä: "19.8.