fbpx
Uutiset

Vaalit tulossa

Kansanedustaja Kirsi Ojansuu (vihr.) on sitten aloittanut vaalikampanjansa. Mitä muutakaan voisi päätellä hänen aktivoitumisestaan lehtien palstoilla?

Ja millaista informaatiota me veronmaksajat saamme lukea hänen lausunnoistaan? Kaikki mitä viime aikoina on kaupungissamme tehty, on mennyt pieleen. Päättäjät ovat osaamattomia, ymmärtämättömiä ja huolimattomia.

Näinkö sitä kotikaupungin imagoa nostetaan? Mielestäni huononnetaan, jopa vahingoitetaan eikä vain imagoa vaan koko kaupunkia ja veronmksajien etua. Esimerkiksi vihjailut Verkatehtaasta. Me kaupunkilaiset olemme jo muutenkin huolissamme kohonneista rakennuskustannuksista ja tulevista käyttömenoista.

Onko tarpeen poliitikon, joka itse istuu kaupunginhallituksessa eli ohjausryhmässä, kysellä julkisuudessa valvonnan ja seurannan perään ja näin herättää hämmennystä?

Sitä paitsi eikö kansanedustajan tulisi mieluummin toimia paitsi koko valtakunnan asialla myös oman kotiseutunsa hyväksi?

En ole nähnyt Ojansuun harjoittavan minkäänlaista lobbausta Hämeenlinnan seudun eduksi niin kuin monet kansanedustajat tekevät. He muistavat äänestäjiään myös vaalien välillä.

Politiikan sanotaan olevan yhteisten asioiden hoitamista. Se vaatii siis yhteistyötä ja kompromisseja.

Tällaisella repivällä tyylilläkö Ojansuu uskoo vaikuttavansa asioihin ja uudelleen valintaansa eduskuntaan?

Ymmällään oleva kaupunkilainen

Hämeenlinna

Menot