Uutiset

Vaimontaivuttelua kokosivun ilmoituksella

Vaimonsa hylkäämä floridalaismies joutui turvautumaan tiedotusvälineiden apuun saadakseen yhteyden puolisoonsa, joka jyrkästi on kieltäytynyt kaikesta kanssakäymisestä miekkosen kanssa.

Larry-niminen mies osti Florida Times-Union -lehdestä 17 000 dollarilla eli noin 13 000 eurolla itselleen kokosivun ilmoituksen, jossa hän vuodatti tuntemuksiaan Marianne-nimistä vaimoaan kohtaan.

– Usko kirjeeni sanoihin, ne ovat totta ja suoraan sydämestäni. Voin vain toivoa, että annat minulle mahdollisuuden todistaa päättymättömän rakkauteni sinua kohtaan. Elämä ilman sinua on tyhjää ja tarkoituksetonta, Larry vaikeroi ilmoituksessaan ja anelee Mariannea soittamaan hänelle.

Ennen ilmoitusta Larry oli muun muassa lähettänyt Mariannelle viisi tusinaa ruusuja, mutta vaimo ei ottanut niitä vastaan. Larrylla ja Mariannella on takanaan 17 ja puolen vuoden avioliitto.

Florida Times-Union -lehteen on virrannut uteliaita kyselyjä suhteen kehityksestä. Lehti ei ole suostunut paljastamaan miehen henkilöllisyyttä, mutta on ottanut häneen kuitenkin yhteyttä lisätietojen saamiseksi.

Lehden mukaan Larry on saanut eräältä sukulaiseltaan tietää, että Marianne on nähnyt ilmoituksen.

– Hän sanoi, että vaimoni luki ilmoituksen ja alkoi itkeä. Mutta toistaiseksi en ole saanut häneltä minkäänlaista vastausta, Lonesome Larryksi ristitty ilmoitusasiakas kertoi.

STT

Tappelukukoille halutaan nyrkkeilyhanskat

Oklahomalaissenaattori on keksinyt mielestään oivan ratkaisun osavaltiota kalvavaan kukkotappeluongelmaan. Hän haluaa pukea kukot nyrkkeilyhanskoihin ja suojaliiveihin, jotta vuonna 2002 kielletyt kukkotappelut voitaisiin jälleen aloittaa.

Kukkotappelut kiellettiin eläinrääkkäyksenä, koska taistelut päättyivät häviäjän nokkimiseen ja silpomiseen kuoliaaksi. Kukkojen tappeluominaisuuksia tehostettiin kiinnittämällä niiden koipiin partakoneenteriä.

Nyt senaattori Frank Shurden ehdottaa, että kukkotappeluista kehitettäisiin eräänlainen ”kansankotiversio”, jossa partakoneenterät korvattaisiin nyrkkeilyhanskoja muistuttavilla suojapehmusteilla. Lisäksi kukkojen ylle puettaisiin suojaliivit, joissa olevat sensorit laskisivat taistelijoille pisteitä saatujen osumien mukaan.

– Tämä olisi vähän niin kuin olympialaisten miekkailua, missä miekkojen päässä on pienet pallot ja miekkailijoilla on yllään liivit. Samaa järjestelyä voisi nyt soveltaa kukkoihin, Shurden vertaa.

Shurden perustelee kukkotappeluiden uudelleenaloittamista sillä, että vuoden 2002 kieltolaki on pyyhkäissyt kukoistavan sadan miljoonan dollarin veikkausbisneksen pois Oklahoman elinkeinovalikoimasta.

Oklahoman kukkotaistelun vastaisen koalition presidentti Janet Halliburton suhtautuu Shurdenin ehdotuksiin tyrmäävästi. Hänen mukaansa Shurden yrittää vain kehittää keinoja eläinsuojelulain kiertämiseksi.

Oklahoman osavaltion senaatti käsittelee Shurdenin ehdotusta ensi kuussa.

STT

Jenna puhuu tuhmia puhelimessa

Puhelinseksi saa Wicked Wireless -yhtiön uuden lanseerauksen myötä aivan uuden merkityksen. Puhelimessa läähättää aikuisviihteen kruunaamaton kuningatar Jenna Jameson.

Noin kahdella eurolla Jennan saa puhelimeensa voihkimaan, ähkimään tai metelöimään muuten vain härskisti. Eikä värikuva Jennasta kännykän näyttötaulussa maksa sekään kuin vähän yli kaksi euroa.

Ja sekin on mahdollista, että puhelimen soittoäänenä on Jenna Jamesonin puhetta, jossa hän ehdottelee sopimattomia ja puhuu rumia. Hyvä hankinta muuten kaikille työpaikkahaastatteluun menossa oleville. Kunhan vain muistaa olla sulkematta puhelinta tai säätämättä sitä äänettömälle,
Jenna Jamesonia ovat jo hankkineet puhelimeensa ähkimään argentiinalaiset, ecuadorilaiset ja venezuelalaiset. Pian joukkoon tummaan liittyvät myös meksikolaiset ja uruguaylaiset.
STT

Miss Suomi -finaaliin vain yhdeksän

Ensi viikonlopun Miss Suomi -finaaliin osallistuu vain yhdeksän tyttöä. 21-vuotias turkulaisnainen jättäytyi itse pois loppukilpailusta, kun viikonloppuna tuli julki, että hän oli esiintynyt alastonkuvissa miestenlehdessä.

Tämä on ensi kerta Miss Suomi -kisojen vuosikymmenten mittaisessa historiassa, jolloin finaaliin osallistuu vain yhdeksän kilpailijaa.

Hieman vastaava tilanne koettiin Suomessa vuonna 1995. Tuolloin Miss Suomen tittelin voittanut Carmen Mäkinen luopui vapaaehtoisesti kruunustaan, kun hän esiintyi lehdessä kesken missivuotensa otetuissa alastonkuvissa.

Maailmalla Miss USA Vanessa Williams joutui luopumaan missikruunusta alastonkuvien vuoksi. Kohu ei ollut haitaksi Williamsille. Hän on tehnyt menestyksekkään uran sekä näyttelijänä että laulajana.

STT

Ohjaajakilta palkitsi Eastwoodin

Clint Eastwood on saanut Yhdysvaltain elokuvaohjaajien killan palkinnon. Ohjaajakilta DGA myönsi vuotuisen palkintonsa viikonloppuna Eastwoodille filmistä Million Dollar Baby.

Ohjaajien myöntämä palkinto on ennakoinut hyvin sitä, kuka saa noin kuukautta myöhemmin parhaan ohjaajan Oscarin. Tänä vuonna ohjaajan Oscarista kisaavat muiden muassa Eastwood ja Lentäjä-filmin ohjannut Martin Scorsese.

Clint Eastwood nähdään myös Million Dollar Babyn miespääosassa. Hän esittää valmentajaa, joka treenaa naisnyrkkeilijää.

STT

Päivän lehti

11.8.2020