fbpx
Uutiset

Väisänen saalisti MM-pronssia

Hämeenlinnan Voimisteluseuraa edustava Juuso Väisänen kartutti mittavaa kilpa-aerobicin palkintokokoelmaansa myöhään torstai-iltana. Väisänen voitti FISAF-liiton Serbian Belgradissa käydissä MM-kisoissa pronssia. Miesten sarjan voittoon urheilu australialainen Brenton Andreoli ja hopeaa otti niin ikään australialainen Cameron Brown.

– Tein tehokkaan suorituksen illan finaalissa, josta sain palkkioksi pronssimitalin. Brenton Andreoli suoritui finaalista kullan arvoisesti, mutta toiseksi sijoittunut Cameron Brown oli hyvin lähellä pisteissä minua, joten kakkossija oli aika lähellä. Harmittaa totta kai, koska lähdin hakemaan parempaa sijoitusta, Väisänen kommentoi.

Oman uransa jatkosta hämeenlinnalaislähtöinen urheilija ei vielä tiedä.

– Tästä alkaa harkitseminen uran jatkon suhteen, jota punnitsen rauhassa talveen aikana, hän tuumi.

Toinen miesten sarjan suomalaisedustaja Tero Haapasalmi oli kuudes.

– Paras suoritukseni kisoissa. Fiilistelin lavalla oikein kunnolla ja pidin hauskaa, Haapasalmi arvioi.

Naisten sarjas suomalaisedustaja Rita Niemi oli Haapasalmen tavoin kuudes. Australia otti naisten sarjassakin kaksoisvoiton, kun Allira Bull voitti ja Emily Sharp oli toinen. Belgian Lissa Van Brande pokkasi pronssimitalin.

– Suoritukseni ei mennyt ihan nappiin. Tein liikaa virheitä ja se näkyi sitten tuloksissa. Fiilis oli kuitenkin mahtava lavalla ollessa ja esiintyminen oli kohdillaan, Niemi kommentoi.

Niemi sai kilpailun jälkeen arvokkaan kunnianosoituksen, kun FIASF-liitto palkitsi hänet ensimmäisenä urheilijana muistopokaalilla. Liitto halusi kunnioittaa Niemen uraa. Suomalainen on ollut FISAF-liiton mukaan koko uransa ajan esimerkki kaikille kilpailijoille. (HäSa)

Asiasanat

Menot