Uutiset

Vale-Will Smith lukemaan tiilenpäitä

Filmitähti Will Smith on saanut viime aikoina ihmetellä yllättäviä luottokorttilaskujaan. Syy mystisiin laskuihin selvisi lopulta: eräs entinen vanki oli onnistunut esiintymään Smithinä ja ostellut tuhdisti staran nimissä luottokortilla.

Carlos Lomaxin huijarintaival päättyi huonosti. Tuomioistuin totesi, että ehdonalaiseen vankilasta päässyt Lomax pitää passittaa takaisin lukemaan tiilenpäitä. Vale-Will Smith sai 30 kuukauden uuden tuomion.

Lomax, 45, tunnusti avanneensa 14 luottotiliä Will Smithin nimissä. Antisankari oli kokeillut jo aiemmin samaa kikkaa: hän esiintyi Atlanta Hawksin koripallonpelaajana Steve Smithinä.

Will Smithin tunnetuimpiin filmeihin lukeutuvat MIB – Miehet mustissa sekä Independence Day – Maailmojen sota. Smith on pärjäillyt myös musiikkipuolella rap-solistina.

STT

”Konttaan löytääkseni lemmen”

Brittiläinen mies on lähdössä konttaamaan liki sadan kilometrin matkan löytääkseen tyttöystävän. Mark McGowan kiinnittää selkäänsä kyltin, jossa lukee Could You Love Me? eli Voisitko rakastaa minua?

Nöyrä lemmenkerjäläinen aloittaa raskaan matkansa Southwarkista Lontoon eteläpuolelta. Konttauksen päätepiste on 88,5 kilometrin päässä Canterburyn katedraali.

Reitti on sattumoisin sama, jonka pyhiinvaeltajat kulkevat Chaucerin klassikkoromaanissa Canterburyn tarinoita.
McGowan uskoo taittavansa oman vaelluksensa 30 päivässä.

Hänellä on naisseuran etsinnän ohella myös ylevämpi tavoite: sankari haluaa kiinnittää huomiota siihen, että monet ihmiset joutuvat viettämään juhlapyhiä yksin.

McGowan on 37-vuotias performanssitaitelija, jonka tempaukset ovat kohauttaneet aiemminkin. Hän muun muassa työnsi nenällään maapähkinää pitkin Lontoon Downing Streetiä kahden viikon ajan. Brittien pääministerin virka-asunto sijaitsee Downing Streetillä.

STT

Päivän lehti

15.7.2020