Uutiset

Valkopukuinen nainen kummittelee brittipubissa

Brittipoliisit luulivat olevansa menossa kesyttämään murtovarasta, mutta päätyivät kirjaimellisesti keskelle aavemaista tilannetta.

Poliisit saapuivat Barnsleyssa toimivaan Low Valley Arms -pubiin saatuaan ilmoituksen, etä pubin hälytyslaitteet ovat pärähtäneet soimaan. Jälkeäkään murtovarkaasta poliisit eivät kuitenkaan pubissa nähneet. Sen sijaan he näkivät järkyttyneen pubi-isännän, joka kertoi juuri törmänneensä kummitukseen.

Pubi-isännän kuvailemaa valkopukuista naiskummituista ei enää paikalla ollut, mutta poliiseilla oli riittävästi ihmettelemistä jo omia aikojaan itseään huuhtovissa wc-pytyissä.

Pubi-isäntä Roger Froggat, 55, ja hänen vaimonsa Kathryn, 49, hankkivat pubin vuosi sitten ja muuttivat sen yhteyteen asumaan. Kummitukset jaksoivat pysyä tyystin piilossa kyseisen vuoden ajan, mutta eivät enää.

– Kuulin hälytyslaitteen äänen ja menin pubiin. Ihmettelin kovasti, kun kaikki tv:t olivat yhtäkkiä täysin käsittämättömällä tavalla päällä, pubi-isäntä ihmettelee.

– Aloin tutkia pubia tarkemmin. Sitten näin wc:ssä naisen, jolta puuttui toinen puoli kasvoista kokonaan, pubi-isäntä kertoo täristen.

Pubi-isäntää kuultuaan ja varmistuttuaan siitä, että mitään merkkejä murrosta ei todellakaan ole näkyvissä, poliisit poistuivat paikalta sekavin mielin ja lievästi kauhuissaan.

Tiedon pubikummituksesta tultua julkisuuteen Low Valley Armsissa on riittänyt kävijöitä. Tv:n kuvausryhmäkin valvoo tilannetta odottaen vesi kielellä, että mysteerinainen näyttäytyisi uudelleen.

Järkytyksestään huolimatta Froggatin pariskunnalla ei ole aikomustakaan hylätä pubiaan. Ja miksi myydäkään pois pubi, joka yhtäkkiä on aamusta iltaan täynnä asiakkaita.

Nyrkkisankari rentoutuu silittämällä paitojaan

Ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestari osoittaa hyvää esimerkkiä ennakkoluulojen karsimisessa. Machomiesten esikuva Vladimir Klitshko paljastaa, että hän rentoutuu silittämällä paitojaan.

– En ole kertonut tätä koskaan aiemmin, mutta minun rentoutumispaikkani on silitysraudan ääressä, ukrainalainen nyrkkisankari kertoo.

– Ensimmäinen asia, jonka teen mihin tahansa hotelliin mennessäni, on lainata silitysrauta. Kukaan muu ei koske minun paitoihini.

Vladimir Klitshko nappasi IBF-liiton raskaan saajan maailmanmestaruuden muutama päivä sitten. Hän nujersi tittelikamppailussa jenkki Chris Byrdin tyrmäyksellä.

Klitshko, 30, on myös WBO-liiton entinen raskaan sarjan maailmanmestari. Kaksimetrinen kolossi niin ikään voitti raskaan sarjan olympiakultaa vuonna 1996 Atlantassa.

Silittäjähirmun veli, Vitali Klitshko, nousi hänkin nyrkkeilyssä ammattilaisten maailmanmestariksi. Uransa lopettanut Vitali halajaa Kiovan pormestariksi. Hän ei ole ainakaan toistaiseksi kertonut, jakaako hän nuoremman veljensä silitysharrasteen.

STT

Hupsis, Britney teki sen taas

Poptähti Britney Spears voi nyt hyvällä syyllä siteerata hittiään Oops!… I Did It Again. Britney on lehtitietojen mukaan neljännellä kuulla raskaana, vaikka hänen esikoislapsensa syntymästä on kulunut vasta seitsemän kuukautta.

Asiasta kirjoitti jenkkiläinen Us Weekly -aikakauslehti. Lehti siteerasi laulajan lähipiiriä, josta saadun tiedon mukaan Britneyn on määrä synnyttää toinen lapsensa lokakuun alussa.

Spears oli äskettäin otsikoissa, kun hänen lastenhoitajansa väitettiin pudottaneen Britneyn esikoispojan Sean Prestonin vaarallisesti lattialle. Tuoreiden tietojen mukaan Spears on erottanut lastenhoitajansa.

STT

Päivän lehti

28.10.2020

Fingerpori

comic