Uutiset

Valokuvaajat syyttävät julkkisparia pahoinpitelystä

Kaksi valokuvaajaa on nostanut syytteen laulaja Justin Timberlakea ja näyttelijä Cameron Diazia vastaan. Valokuvaajat väittävät julkkisparin pahoinpidelleen heitä ja varastaneet vielä yhden kamerankin.

Los Angelesissa nostetun syytteen mukaan Cameron Diaz oli käynyt valokuvaaja Saul Lazon kimppuun, lyönyt tätä niskaan ja siepannut sen jälkeen Lazon kameran ja tunkenut sen käsilaukkuunsa.

Timberlake ja Diaz kertova toimineensa itsepuolustukseksi. Heidän mielestään väkivaltaisesti käyttäytyivät lähinnä valokuvaajat itse.

Valokuvaajien syytteen mukaan Diaz oli yrittänyt vielä varastaa toisen valokuvaajan, Jose Gonzalezin kameran. Timberlake taas olisi samaan aikaan syyllistynyt Lazon pilkkaamiseen ja siihen, että oli teeskennellyt lyövänsä Lazoa.

STT-AFP

Välituntivoimistelu vei pakkolomalle

Voimistelu ei ole 11-vuotiaalle tytölle huono harrastus, mutta saattaa silti aiheuttaa pakkoloman koulusta.

Deirdre Faegre sai viikon pakkoloman Los Angelesissa toimivasta koulustaan, kun tyttö ei totellut opettajien toistuvia määräyksiä olla voimistelematta ruokatunnilla.

– Kaikkein tärkeintä on lasten turvallisuus. Deirdre saattaa kärrynpyörillään vahingossa törmätä toiseen oppilaaseen, vahingoittaa muuten vain itseään tai sitten muut lapset yrittävät tehdä perässä hänen temppujaan, ja siinä voi käydä huonosti, koulun edustaja perustelee.

Deirdren isä Leland Faegre pitää pitää tyttärensä saamaa pakkolomaa naurettavana. Isä ihmettelee sitä, että koripalloa ja muitakin lajeja ruokatunnin aikana kyllä saa harrastaa, mutta ei voimistelua.

– Koripallon ja vastaavien harrastaminen ilmeisesti sopii koululle mainiosti. Mutta voimistelu katsotaan niin vaaralliseksi, että koulu pistää kärrynpyöräpoliisit voimistelijoiden perään, isä puhisee.

STT-Reuters

Päivän lehti

30.3.2020