fbpx
Uutiset

Vammaiskeskus palautetaan valmisteltavaksi

Hämeenlinnan kaupunginhallitus pyytänee nykyistä yksityiskohtaisempaa tarveselvitystä vaikeavammaisten resurssikeskuksesta ennen kuin Virvelinrannan tonttia voidaan osoittaa keskukselle.

Kaupunginjohtaja Tapani Hellstén esittää kaupunginhallitukselle, että asia palautettaisiin uudelleen valmisteluun perusturvalautakuntaan. Kaupunginhallitus päättää asiasta maanantaina.

Hellsténin mukaan ennen Virvelinrannan tontin osoittamista resurssikeskukselle tarvitaan varmuus siitä, että Pääjärven kuntayhtymä, Perttulan erityisammattikoulu ja Hämeenlinnan Kehitysvammaisten tuki varmasti sitoutuvat hankkeeseen. Pelkälle kaupungin päiväkeskustoiminnalle tontti on liian iso.

Nykyistä tarkemmassa tarveselvityksessä kaivataan mustaa valkoiselle muun muassa siitä, miten Pääjärven kuntayhtymän mukanaolo vaikuttaa hämeenlinnalaisten asiakkaiden määrään. Hämeenlinna on Pääjärven kuntayhtymän jäsen.

Yhteistyökumppaneiden sitoutuminen hankkeeseen on tarkoitus varmistaa kuluvan vuoden loppuun mennessä.

Etelä-Suomen lääninhallitus on edellyttänyt, että päivätoimintakeskuspalvelut vastaavat kysyntää viimeistään vuoden 2007 aikana. (HäSa)

Menot